Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Mechelininkatu 3 D, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Etu-Töölö, 405 m2

Kohde #22020

Kuvaus

Upea avotoimisto Mechelininkadulta. Ylioppilaskunnan vanhaan kirjastotaloon konvertoitu toimisto tarjoaa persoonallista toimitilaa keskustan kupeesta. Keskeinen sijainti takaa hyvät liikenneyhteydet ja lähialueen palvelut.

Mechelininkatu 3D sijaitsee Domus Gaudium -ylioppilastalon ja Domus Academica -asuntolan läheisyydessä Kampissa. Jykevän ulkokuoren sisään piiloutuu tietotaidon ja inspiraation täyttämä sydän: Mechelininkadun tiloissa sijaitsi usean vuosikymmenen ajan ylioppilaskunnan kirjasto, ja parhaillaan sen toimistoissa suunnitellaan kestävämpää kehitystä.

Vuonna 1955 otettu rakennus on Einari Teräsvirran käsialaa, ja suunniteltiin toiseksi ylioppilaskunnan kirjastoksi ensimmäisen, nykyisellä Kaivopihalla sijainneen rakennuksen käytyä liian pieneksi. Aluksi entistä kirjastorakennusta päätettiin vain laajentaa, mutta tästä suunnitelmasta luovuttiin sodan jälkeen, ja myöhemmin tontille kohosikin kirjaston sijaan nykyinen Kaivotalo.

Mechelininkatu 3D palveli opiskelijoita kirjastona aina vuoteen 2016 asti. Sisäänkäynnin yläpuolelta löytyy edelleen Wäinö Aaltosen reliefi Lukutupa. Sisätiloissa toimivat muunmuass Demos Helsinki ja Avanto Ventures, jotka rakentavat kestävämpää tulevaisuutta.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Mechelininkatu 3 D
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Etu-Töölö
  • Pinta-ala: 405 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1950-luvulla
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.