Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Siltasaarenkatu 16, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Hakaniemi, 669 m2

Kohde #25978

Kuvaus

Vuokrattavana erittäin moderni, vasta remontoitu toimistotila josta upeat näkymät Töölönlahdelle ja Hakaniemen torille. Tila koostuu avotilasta, toimistohuoneista, useista neuvotteluhuoneista sekä keittiö- ja sosiaalitiloista. Jaettavissa kahteen erilliseen toimistoon 267m2 ja 391,5 m2 tiloiksi. Kohde sijaitsee hyvien palveluiden ja julkisten kulkuyhteyksien äärellä, Hakaniemen torin laidalla. Tila vapautuu sopimuksen mukaan. Sisäänkäynti kiinteistöön myös sisäkautta suoraan metrokäytävältä. Voidaan vuokrata myös nykyisillä kalusteilla.

Kiinteistö hyvien julkisten yhteyksien päässä Hakaniemen torin laidalla. Metroasema sijaitsee aivan kiinteistön kupeessa ja tulevaisuudessa taloon pääsee kulkemaan sisäkautta suoraan metroasemalta. Metron lisäksi Hakaniemeen on tietenkin erinomaiset kulkuyhteydet myös bussilla. Kiinteistön ympäristössä on tarjolla runsas valikoima erilaisia lounasravintoloita. Läheltä löytyvät myös päivittäistavarakaupat ja muut palvelut. Parkkipaikkoja vuokrattavissa talon omasta parkkihallista.

Liikenneyhteydet

Hyvät kulkuyhteydet. Metro-, bussi- ja raitiovaunupysäkit aivan talon edessä. Raitiovaunu- ja bussipysäkille sekä metroasemalle kullekin 100 m, juna-asemalle 1,2 km, lentokentälle 18 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Siltasaarenkatu 16
Helsinki 00530

  • Kaupunginosa: Hakaniemi
  • Pinta-ala: 669 m2
  • Kerros: 6. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1960
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.