Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Siltasaarenkatu 18-20, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Hakaniemi, 255 m2

Kohde #19997

Kuvaus

Valoisa 9. kerroksen toimistotila Ympyrätalossa Hakaniemessä palveluiden keskellä. Tilassa on suuret ikkunat. Keskeinen sijainti näkyvällä paikalla Hakaniemessä, metroaseman vieressä.

Ympyrätalo, jonka vieressä kaikki Hakaniemen monipuoliset palvelut. Suuresta osasta toimitiloja merinäköala Eläintarhanlahdelle. Ympyrätalon ainutlaatuinen pohjaratkaisu antaa monia tilamahdollisuuksia monenkokoisille yrityksille. Työtilaa saa kombeista huoneisiin tai hulppeaan, valoisaan avotilaan.

Peruskorjauksen yhteydessä on uusittu niin tilojen pinnat kuin tekniset ratkaisut. Kiinteistöön on lisäksi asennettu kulunvalvonta, kiinteistövalvonta, antenniverkko ja ovipuhelinjärjestelmä. Jäähdytystä voidaan ohjata tilakohtaisesti. Pääovella palvelee vastaanotto ja vartiointi.

Ympyrätaloon muuttavalla yrityksellä on ulottuvillaan erinomainen palvelutarjonta. Samassa talossa sijaitsevat mm. pidetty ruokaravintola, ruokakauppa, apteekki, pesulapalvelut, pankki sekä Mehiläisen lääkärikeskus. Lähialueelta löytyy lisäksi useita lounasravintoloita perinteisestä suomalaisesta ruuasta aina etnisiin vaihtoehtoihin. Kiinteistön kellarissa on pysäköintitilaa.

Liikenneyhteydet

Loistavat julkiset yhteydet tekevät Ympyrätalosta kilpailukykyisen vaihtoehdon modernia liiketilaa etsiville yrityksille. Hakaniemen metroasema on Ympyrätalon vieressä. Useat raitiovaunu- ja linja-autolinjat kulkevat talon vierestä lukuisiin kaupunginosiin. Vilkasliikenteinen Hämeentie on yksi Helsingin valtaväylistä. Liikenne sujuu niin Tuusulantien, Lahdentien kuin Itäväylänkin suuntaan. Raitiovaunu- ja bussipysäkki vieressä, metroasema 50 m, juna-asema 1,3 km, lentokenttä 18 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Siltasaarenkatu 18-20
Helsinki 00530

  • Kaupunginosa: Hakaniemi
  • Pinta-ala: 255 m2
  • Kerros: 9. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1968
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.