Linnanrakentajantie 4, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Linnanrakentajantie 4, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Herttoniemi, 269 m2

Kohde #12280

Kuvaus

Vuokrattavissa toimistotila, joka on remontoitavissa pitkälti tulevan käyttäjän tarpeiden mukaisesti. Tilaan rakennetaan touko-kesäkuun 2023 aikana ns. perusvarustelut sisältäen taukokeittiön ja kaksi WC-tilaa, yksi raakapinnalle jäävä WC-tila on tulevan käyttäjän toiveiden mukaan muokattavissa esimerkiksi WC-, suihku- tai varastotilaksi. Remontin arvioitu valmistuminen on kesäkuun 2023 lopussa. Sijainti erittäin näkyvällä paikalla Herttoniemen sydämessä nopeiden liikenneyhteyksien päässä ydinkeskustasta. Kiinteistössä toimii Posti, Subway, Lidl, Terveystalo sekä Evo kuntosali. Vieressä sijaitsee Megahertsin kauppakeskus. Autopaikat ovat pihalla ja kiinteistön kellarikerroksen isossa autohallissa. Autohalli matala, ovikorkeus soveltuu pakettiautoliikenteelle. Kerroksiin tavarahissiyhteys autohallista. Kiinteistössä on koneellinen ilmanvaihto.

Liikenneyhteydet

Metromatka Helsingin keskustaan n. 9 min. Metroasema kävelyetäisyydellä n. 400 m päässä. Bussiliikenne on vilkasta ja lähin pysäkki kiinteistön välittömässä läheisyydessä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Linnanrakentajantie 4
Helsinki 00810

  • Kaupunginosa: Herttoniemi
  • Pinta-ala: 269 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1969
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.