Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Ilmalantori 1, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Ilmala, 303m2

Kohde #19008

Kuvaus

Vuodenvaihteessa 2017/2018 valmistuneen Ilmalan Asema -rakennuksessa enää yksi tila vapaana: neljännen kerroksen 303 m2. Tila on suurelta osin avotilaa, jossa on myös neuvotteluhuone, pieni työhuone sekä wc-tilat. Tilasta on hienot näkymät eri suuntiin, myös talon keskellä sijaitsevaan atriumiin. Toimisto on loistavalla sijainnilla, aivan Ilmalan juna-aseman vieressä. Moderni ja avara tila voidaan muokata vuokralaisen toiveiden mukaan. Ilmalan Asema -toimistorakennus. Ilmalan aseman viereen valmistuu uusi toimistokokonaisuus, jonka laajuus on yhteensä 20 600 kerrosneliömetriä ja se koostuu kahdesta toimistorakennuksesta Ilmalan Asemasta ja Ilmalan Torista. Hankkeen ensimmäinen vaihe, Ilmalan Asema, joka kattaa 11 400 kerrosneliömetriä valmistui joulukuussa 2017. Huippusijainti Ilmalana juna-aseman vieressä. Sisääntulokerroksessa on aulapalvelu, ravintola ja kahvila. Kiinteistössä on suihku- ja pukeutumistilat sekä pyörävarasto. Talossa on oma lämmin pysäköintihalli, josta on vuokrattavissa pysäköintitilaa tarpeen mukaan.

Liikenneyhteydet

Hyvät liikenneyhteydet autolla, bussilla, raitiovaunulla sekä junalla. Muutama minuutti Helsingin keskustaan ja kehäradan ansiosta parikymmentä minuuttia Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Nopeat ajoyhteydet Hakamäentien kautta. Bussilinjat: - 24, 24M Rautatientorille, Ruskeasuolle - 50 Sompasaareen, Pajamäkeen - 59 Herttoniemeen - 509 Verkkosaareen, Järvenperään - 57 Munkkivuoreen, Itäkeskukseen Raitiovaunut: - tuleva linja Ilmalan torilta keskustaan Paikallisjunat: - junat A, M, L Keskusta - Vantaankoski, Kirkkonummi n. 5 min välein

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Ilmalantori 1, 303m2, 4. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Ilmalantori 1
Helsinki 00240

  • Kaupunginosa: Ilmala
  • Pinta-ala: 303 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 12/2017
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.