Postintaival 7 B, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Postintaival 7 B, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Ilmala, 516 m2

Kohde #24000

Kuvaus

Tilankäytöltään tehokas monitilatoimisto, johon saa jopa yli 30 työpistettä avotilassa ja työhuoneissa. Yhteiskäyttöiset wc:t hissiaulassa. Postintaival 7 on Business Center -tasoinen toimistokohde Pohjois-Pasilassa, vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Ilmalan juna-asemalta. Vuokralaisten käytössä korkeatasoiset palvelut, mm. aulapalvelu, henkilöstöravintola ja kuntosali.Postin pääkonttori. Business Center -tasoinen toimistokohde Pohjois-Pasilassa. Kiinteistössä on korkeatasoiset palvelut, mm. aulapalvelu, henkilöstöravintola catering-palveluineen, neuvottelutiloja, sauna ja kuntosali. Isompia tilaisuuksia varten on Brahe-Sali, johon mahtuu 200 henkilöä. Aulapalvelu on mahdollista ostaa palveluna tai järjestää omana. Lääkärikeskus Mehiläinen sijaitsee Postin tiloissa. Postilla on kohteessa täysi huoltovalmius 24/7. Mahdollisuus hyödyntää Postin palveluntarjoajia, mm. siivous, muuttopalvelut jne.Pihalla autopaikkoja yli 500. Kohteeseen on suunnitteilla myös parkkitalo.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee 5 min. kävelymatkan päässä Ilmalan junaseisakkeelta. Hyvät yhteydet autolla. Pääliikenneväylät ovat kaikki lähellä. Bussipysäkille alle 100 m.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

  Näytä kaikki
  Toimistotila

  Postintaival 7 B
  Helsinki 00230

  • Kaupunginosa: Ilmala
  • Pinta-ala: 516 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2005
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

  Ota yhteyttä kohteesta

  Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

  Puhelin: 0108368400

  Hyväksyn tietosuojaselosteen

  Cushman & Wakefield suosittelee

  Etkö löydä etsimääsi?

  Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.