Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Osmontie 38, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Käpylä, 556 m2

Kohde #26117

Kuvaus

Tämä toisen kerroksen hyväkuntoinen, avara ja valoisa kombitoimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan Tuusulanväylän ja Käpylän juna-aseman vieressä. Noin 220 m2 tila yhdistettynä tilaan 336 m2. Kellarikerroksesta löytyvät hyvät pukuhuoneet ja suihkutilat työmatkaliikkujille. Rakennus on LEED Gold -ympäristösertifioitu.

Toimistotilaa Käpylän juna-aseman vierestä 6-kerroksisesta v.2015 lopulla valmistuneesta modernista ja edustavasta toimistotalosta. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota energia-tehokkaisiin ratkaisuihin ja kiinteistöteknisiin järjestelmiin. Nykyaikainen talotekniikka, mm. jäähdytys ja liike- sekä aikaohjattu valaistus. Kiinteistölle on myönnetty Gold-tason LEED ympäristösertifikaatti. Suihku- ja pukuhuonetilat kellarikerroksessa. Sähköinen aulapalvelu.

Liikenneyhteydet

Työmatka taittuu kätevästi niin junalla, bussilla kuin raitiovaunullakin. Käpylän juna-aseman asemalaiturille on suora kävelytieyhteys.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Osmontie 38
Helsinki 00610

  • Kaupunginosa: Käpylä
  • Pinta-ala: 556 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2015
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.