Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Erottajankatu 19, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 149 m2

Kohde #26824

Kuvaus

Upea uniikki liiketila Erottajankulman arvokiinteistöstä myymäläksi tai vaikka showroomiksi. Kaksikerroksisessa liiketilassa on upeat kaari-ikkunat Erottajankadulle päin ja lisäksi näkymät vehreälle sisäpihalle. Ensimmäinen kerros on pinta-alaltaan 91m2 ja tämä koostuu myymälätilasta sekä taukokeittiöstä. Toinen kerros on pinta-alaltaan 58m2 sisältäen myymälätilaa sekä parven. Modernissa tilassa näyttävä betonilattia, upea vaalea seinäpinnoite sekä hulppea huonekorkeus. Liiketilan taukokeittiöstä suora yhteys 9,5m2 varastoon, ja lisäksi tarvittaessa lisää varastotilaa löytyy kiinteistöstä. Liiketila on myös mahdollista yhdistää viereiseen 64,5m2 toimistotilaan avaamalla vanha oviyhteys.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi.

Klassinen kaunotar ja näyttävä maamerkki Erottajankulmassa. Tämä on valintasi, kun etsit tyylikästä ja edustavaa toimitilaa näyttävältä paikalta Helgingin ydinkeskustasta. Upean rakennuksen on suunnitellut Theodor Höijer. Erottajankulma on täynnä koristeellisia ja pysäyttäviä yksityiskohtia. Vuonna 1893 valmistunut arvokiinteistö sijaitsee loistavalla paikalla Erottajan ja Esplanadin risteyksessä Hauen korttelissa. Kiinteistökohtainen jäähdyttävä ilmastointi. Edustava rappukäytävä. Autoilijoita varten kiinteistössä on oma parkkihalli. Myös keskustan useat pysäköintitalot löytyvät lähettyviltä. Uudet suihku- ja pukuhuonetilat työmatkaliikkujille.

Liikenneyhteydet

Erottajan parkkihalli kiinteistön välittömässä läheisyydessä. Hyvät julkiset liikenneyhteydet kaikilla liikennevälineillä. Raitiovaunu- ja bussipysäkille 100 m, metro- ja juna-asemalle 500 m, lentoasemalle 16,8 km.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Liiketila

Erottajankatu 19
Helsinki 00130

  • Kaupunginosa: Kaartinkaupunki
  • Pinta-ala: 149 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1893
  • Vuokraluokka: 36-40 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.