Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Eteläinen Makasiinikatu 4, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 485m2

Kohde #20350

Kuvaus

Täysin saneerattu ainutlaatuinen ravintola-baaritila kahdessa kerroksessa arvokiinteistössä ydinkeskustan tuntumassa, Kaartinkaupungissa. Näyttäviä yksityiskohtia, korkea pääsali, suuri valmistuskeittiö, kellarissa mm. sosiaalitilat + viinikellari. Tekniikka kunnossa: valmistuskeittiö, oma iv-kone, kaasuliittymä, rasvakanava ja -kaivo sekä keittiön isot koneet valmiina. Kerrosten välissä vain ravintolaa palveleva hissi sekä portaat. - Maantasokerroksessa keittiö + 120 asiakaspaikkaa, n.326 m2 - kellarikerroksessa henkilökunnan tilat, varasto ja viinikellari, n. 161 m2 Keittiötä on mahdollisuus pienentää asiakasmäärien lisäämiseksi. Maantasokerrokseen mahdollista saada tarvittaessa jopa 200 asiakaspaikkaa. Tästä suunnitelma liitteenä. Mahdollista vuokrata myös suurempi kokonaisuus 810 m2 tai ravintola 485 m2 + toimistotilaa. Välittömiksi naapureiksi on avattu syksyllä 2019 Ravintola Farouge ja keväällä 2020 Hotelli U14 sekä sen osana Kari Aihisen ravintola Version. 250m säteellä hotellit F6, Haven, Lilla Robert, Fabian ja Rivoli sekä kymmeniä ravintoloita. "Guggenheimin tontti" jonne tulee mahdollisesti uusi yhdistetty Design- ja arkkitehtuurimuseo noin 100 m päässä. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Navigatortalo, hieno näkemisen arvoinen rakennus aivan Kasarmitorin kupeessa. Kauppatori on kulman takana. Navigatortalon on suunnitellut Yleisten rakennusten ylihallituksen arkkitehtinäkin toiminut Harald Neovius vuonna 1903. Rakennus valmistui vuonna 1905 Lars Krogius Oy:lle, ja pian tämän jälkeen rakennusta asutti noin 50 vuotta Suomen Höyrylaiva Osakeyhtiö. Alun perin rakennus on ollut neljäkerroksinen, ja 1920-luvulla tehtiin kaksi lisäkerrosta asunnoiksi. Kohde sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingin Kaartinkaupunginosassa. Toimistotiloissa koneellinen ilmanvaihto jäähdytyksellä. Pysäköintimahdollisuus Q-Park Kasarmitori, johon sisäänajo Fabianinkadulta. Pyörien säilytystilaa sisäpihalla.

Navigatortalo, hieno näkemisen arvoinen rakennus aivan Kasarmitorin kupeessa. Kauppatori on kulman takana. Navigatortalon on suunnitellut Yleisten rakennusten ylihallituksen arkkitehtinäkin toiminut Harald Neovius vuonna 1903. Rakennus valmistui vuonna 1905 Lars Krogius Oy:lle, ja pian tämän jälkeen rakennusta asutti noin 50 vuotta Suomen Höyrylaiva Osakeyhtiö. Alun perin rakennus on ollut neljäkerroksinen, ja 1920-luvulla tehtiin kaksi lisäkerrosta asunnoiksi. Kohde sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingin Kaartinkaupunginosassa. Toimistotiloissa koneellinen ilmanvaihto jäähdytyksellä. Pysäköintimahdollisuus Q-Park Kasarmitori, johon sisäänajo Fabianinkadulta. Pyörien säilytystilaa sisäpihalla.

Liikenneyhteydet

Rautatientori kävelymatkan päässä (1,1 km/14 min). Raitiovaunu- ja bussipysäkeille n. 100 m. Henkilöautolla lentokentälle n. 35 min.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0503375363

jari.jantti@cushwake.fi

Eteläinen Makasiinikatu 4, 485m2, Useita kerroksia, Liiketila
Toimistotila

Eteläinen Makasiinikatu 4
Helsinki 00130

  • Kaupunginosa: Kaartinkaupunki
  • Pinta-ala: 485 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1903
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0503375363

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.