Hermannin Rantatie 8 ORIGINAL, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Hermannin Rantatie 8 ORIGINAL, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kalasatama, 226 m2

Kohde #26231

Kuvaus

Monitilatoimisto, jossa on avotilaa, isompia erillisiä työskentelyalueita sekä huoneita. Myös tilan kaareva ja kulmikas muotokieli antaa mahdollisuuden toteuttaa houkuttelevia tilankäytönratkaisuja ja kohtaamistiloja. Modernissa ja tyylikkäässä Rantatie Business Parkissa on erinomaiset palvelut ja toimitilat, jotka on suunniteltu ketterienkin organisaatioiden tarpeisiin mukautuviksi. Kohde sijaitsee kehittyvällä Kalasataman alueella. Metro ja REDI ovat kävelymatkan päässä.Vuokralaisten käytettävissä kiinteistön palvelut kuten aulapalvelu, lounasravintola, neuvotteluhuoneet ja klubiauto.Rantatie Business Park on korkeatasoinen usean käyttäjän toimistotalokokonaisuus Kalasataman kehittyvällä alueella, parhaalla paikalla Hermannin rantatien varrella.Rantatie Business Park -kokonaisuus muodostuu kolmesta talosta. Rantatien ensimmäinen vaihe, Original, valmistui v.2010, toinen vaihe, Kasvu v.2017 ja Loikka v.2019.Rantatie BP Originalissa on edustavat aula-, ravintola- ja neuvottelutilat, auditorio ja videoneuvottelumahdollisuudet sekä muut hyvät palvelut kuten vieraspysäköinti, pyöräparkki ja sosiaali- ja suihkutilat, autonpesu, suutari ja hieronta. Keskitettyjä tilapalveluita ovat siivous sekä viherkasvien vuokraus ja hoito. Talossa on parkkihalli.Rantatie Business Park Original sijaitsee osoitteessa Hermannin rantatie 8, käyntiosoite Verkkosaarenkatu. Matkaa Kalasataman metroasemalle on n. 200 metriä.

Liikenneyhteydet

Rantatielle on helppo tulla millä tahansa kulkuneuvolla ja asiakkaasi pysäköivät talon omissa parkkitiloissa. Keskusta on autolla 5 minuutin päässä, lentoasemalle matkaat 20 minuutissa, metroon kävelet parissa minuutissa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

  Näytä kaikki
  Toimistotila

  Hermannin Rantatie 8 ORIGINAL
  Helsinki 00580

  • Kaupunginosa: Kalasatama
  • Pinta-ala: 226 m2
  • Kerros: 6. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1/2010
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

  Ota yhteyttä kohteesta

  Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

  Puhelin: 0108368400

  Hyväksyn tietosuojaselosteen

  Cushman & Wakefield suosittelee

  Etkö löydä etsimääsi?

  Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.