Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Sörnäistenkatu 1, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kalasatama, 3260 m2

Kohde #25980

Kuvaus

Koko kerroksen kattava tilakokonaisuus, joka voidaan jakaa pienempiin toimitiloihin. Kohde on kuin luotu nuorelle ja luovalle yritykselle. Sijaitsee trendikkäällä ja kasvavalla Kalasataman alueella. Toimitilat ovat hyvin muokattavissa ja modernisoidaan tulevan käyttäjän tarpeiden mukaan. Kulkuyhteydet kohteeseen ovat erinomaiset. Metro pysähtyy viereisellä Kalasataman asemalla.

Tulevaisuuden toimitilat Sörnäisistä, trendikkään Kalasataman naapurista. Kiinteistö sijaitsee trendikkäällä ja kasvavalla Kalasataman alueella, joka uudistuu lähivuosina merkittävästi. Toimitilat ovat hyvin muokattavissa ja modernisoidaan tulevan käyttäjän tarpeiden mukaan. Kiinteistön tasokkaisiin palveluihin kuuluu mm. aulavastaanotto, lounasravintola, kuntosali sekä kattavat kokoustilat.

Kiinteistössä on laadukasta, valoisaa ja tehokasta huone- ja avokonttoritilaa, jossa myös tekniset ratkaisut ovat huippuluokkaa. Kiinteistö on rakennettu vuonna 1994 pankkikiinteistöksi, joten kiinteistön turvataso on erinomainen.

Ravintola toimittaa tarjoiluja kokoushuoneisiin ja tarvittaessa myös vuokralaisen tiloihin. Alakerrassa on ilmastoitu kuntosali ja suihkutilat. Talossa on kaksi tavarahissiä; tavarankuljetus sisäpihalta tai parkkihallista. Oma autohalli.

Liikenneyhteydet

Kalasataman metroasemalle 400 m, bussipysäkille 200 m, raitiovaunupysäkille 500 m, juna-asemalle 3,3 km, lentokentälle 16 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Sörnäistenkatu 1
Helsinki 00580

  • Kaupunginosa: Kalasatama
  • Pinta-ala: 3260 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1994
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.