Fredrikinkatu 57, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Fredrikinkatu 57, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kamppi, 177 m2

Kohde #27115

Kuvaus

Ylimmän toimistokerroksen monien mahdollisuuksien tila keskeisellä sijainnilla. Fressi ilmava toimisto viidennessä kerroksessa, jossa valoisa avo/tiimityöalue. Toimistosta löytyy neuvotteluhuone sekä vetäytymistila. Tilaan rakennetaan upea keittiö, jonka yhteydessä toimiston väki voi oleskella rennosti.

Arvokiinteistö hyvällä sijainnilla keskustassa Kampintorin äärellä ja Kampin kauppakeskuksen läheisyydessä. Kiinteistö sijaitsee Fredrikinkadun ja Kansakoulukadun kulmassa. Kampin halutuimmissa kortteleissa sijaitseva kiinteistö on varma valinta, kun etsit edustavia toimitiloja ydinkeskustasta. Tämä toimisto- ja liikekiinteistö on yksi Helsingin keskustan vetovoimaisista kohteista. Seitsenkerroksisen punatiilisen talon tilat ovat tyylikkäitä ja valoisia.

Erinomaiset julkiset yhteydet ja sujuva pysäköinti Forumin parkkihallissa, josta kuivin jaloin toimistolle. Kohteessa laaja kattaus käyttäjäpalveluita (aulapalvelu, neuvottelutilat, sosiaali- ja liikuntatilat, sekä vapun tienoilla myös laadukas ravintola). Lisäksi Kampin keskuksen lukuisat lounasmahdollisuudet ja monipuoliset palvelut vain kivenheiton päässä.

Liikenneyhteydet

Kiinteistölle erinomaiset liikenneyhteydet. Bussi- ja metroyhteydet Kampin keskuksesta. Raitivaunuyhteydet Urho Kekkosen kadulta ja Mannerheimintieltä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Fredrikinkatu 57
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 177 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1929
  • Vuokraluokka: 31-35 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.