Kalevankatu 30, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kalevankatu 30, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kamppi, 291 m2

Kohde #26322

Kuvaus

Persoonallisen rakennuksen ylimmän kerroksen toimisto, josta ikkunanäkymät etelään kaupungin kattojen ylle. Osa sisävalokuvista ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista. Jos haluat löytää itsellesi toimitilan, joka erottuu muista on tämä vaihtoehto tehty juuri sinua varten. Helsingin keskustassa sijaitseva toimistokiinteistö, jossa yhdistyy vanha tehdasmiljöön henki ja nykyaikaiset toimistotilat. Kiinteistö on hyvässä kunnossa ja kaikissa sen tiloissa on jäähdytetty ilmastointi sekä ajanmukainen IT-verkko. Kerroksiin myös tavarahissiyhteys sisäpihalta. Perinteikäs, alun perin teollisuusrakennuksena (hammastahnatehdas) toiminut kiinteistö on valmistunut vuonna 1928 ja saneerattu vuonna 1999. Kävelyetäisyydellä on mm. ruokapaikkoja, hotelli, elintarvikemyymälä ja kuntosali. Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Kulkuyhteydet ovat loistavat. Kampin metroasema on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä. Lisäksi monet bussi- ja raitiovaunulinjat kulkevat aivan läheltä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Kalevankatu 30
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 291 m2
  • Kerros: 7. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1928
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.