Lapinlahdenkatu 1 A, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Lapinlahdenkatu 1 A, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kamppi, 398 m2

Kohde #24131

Kuvaus

Remontoitu Lapinlahdenkatu 1 A ullakkokerroksen korkea ja huikea tila, jossa osin on ylä- ja osin alaikkunat. Hyvin erikoinen entinen edustus/koulutustila saunakamarilla.Kiinteistö sijaitsee erinomaisella paikalla kauppakeskus Kampin läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Talon monipuoliset palvelut ovat yrityksesi tukena.Lapinlahdenkatu 1 on tyylikäs pääkonttoritasoinen kiinteistö erinomaisella paikalla Helsingin Kampissa. Kokonaisuuteen kuuluu vanha, arvokas jugendtalo (Lapinlahdenkatu 1 a-b) ja uudistettu moderni toimistotalo (Lapinlahdenkatu 1 c). C-talon täydellinen peruskorjaus valmistui vuonna 2013. Samana vuonna uusittiin myös molempien rakennusten julkisivut. Kiinteistössä on lounasravintola, catering- ja aulapalvelut, vuokrattavia neuvottelutiloja, auditorio ja kaksi edustussaunaa. Kiinteistölle on myönnetty BREEAM Good ympäristösertifikaatti; kiinteistölle C: Very Good ja kiinteistölle A-B: Good.Rakennuksesta on yhteys Kampin pysäköintiluolaan ja maanalainen kulku Helsingin ydinkeskustaan Stockmannille asti. Talon monipuoliset palvelut, erinomainen saavutettavuus julkisilla liikennevälineillä sekä etäisyys keskustan ja Kampin palveluista tekevät kohteesta halutun lokaation.

Liikenneyhteydet

Erinomaiset liikenneyhteydet julkisilla. Bussi- ja metroyhteydet Kampin keskuksesta, johon 200m. Raitiovaunuyhteydet Urho Kekkosen kadulta ja Mannerheimintieltä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

  Näytä kaikki
  Toimistotila

  Lapinlahdenkatu 1 A
  Helsinki 00180

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 398 m2
  • Kerros: 7. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

  Ota yhteyttä kohteesta

  Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

  Puhelin: 0108368400

  Hyväksyn tietosuojaselosteen

  Cushman & Wakefield suosittelee

  Etkö löydä etsimääsi?

  Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.