Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Lapinlahdenkatu 3, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kamppi, 320 m2

Kohde #26638

Kuvaus

Vuokrattavissa 4. kerroksen noin 320 m2 toimistokokonaisuus. Tilaan kuuluu tilava aula, useita toimistohuoneita, modernit WC tilat, keittiö sekä omat saunatilat. Osa toimistohuoneista hyödynnettävissä esimerkiksi avokonttoritilana. Toimistotilojen keskellä on historiaa huokuva tila, joka hyödynnettävissä esimerkiksi neuvotteluhuoneena. Lisäksi tilossa on keittiö ja taukotila. Kulku käy helposti hissillä porraskäytävästä ja toinen hissi sisäpihalta tuo suoraan toimistotiloihin.

PROFFA, upea, vuonna 1900 rakennettu arvorakennus keskeisellä sijainnilla ja helposti saavutettavissa myös julkisilla.

Proffa tarjoaa tiloja noin 10-40 hengen yrityksille ja tyypilliset tilakoot ovat 150m² ja 320m². Ei ole merkitystä etsitkö huone- vai avotoimistoa, koska Proffan pohjaratkaisu on joustava ja räätälöitävissä juuri tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Alueella on runsaasti tasokkaita lounas- ja illallisravintoloita, boutique-kauppoja sekä muita palveluita. Vaikka Proffaa ympäröikin kaikki keskustan alueen palvelut, on sen sijainti rauhallinen ja kutsuva. Kiinteistö sijaitsee Malminrinteen ja Lapinlahdenkadun kulmassa, pientä puistoa vastapäätä.

Liikenneyhteydet

Erinomaiset liikenneyhteydet julkisilla. Bussi- ja metroyhteydet Kampin keskuksesta. Raitiovaunuyhteydet Urho Kekkosen kadulta.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Lapinlahdenkatu 3
Helsinki 00180

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 320 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1900
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.