Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Malminkatu 30, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kamppi, 232 m2

Kohde #25821

Kuvaus

Vuokrattavana 6. kerroksen toimistotilaa. Tila on helposti muokattavissa toiveiden mukaisiksi.

Valoisaa & muunneltavaa toimistotilaa Kampissa Malminkadun ja Lapinrinteen kulmauksessa. Rakennus on vuonna 1968 valmistunut ja v.2007 täydellisesti saneerattu 7-kerroksinen toimistorakennus. Taloon tulee valokuituyhteys ja sisäverkot ovat cat6-tasoa. Kiinteistö on kokonaisuudessaan jäähdytetty. Kaikki vuokrattavat tilat ovat muuntojoustavia, eli ennen vuokrasuhteen alkua kiinteistönomistaja voi remontoida tilat juuri yrityksesi käyttöön sopiviksi avo-/kombi-/huonetoimistoiksi. Aulapalvelu, joka huolehtii vieraiden vastaanotosta ja palvelee tilojen käyttäjiä esim. kuriirilähetysten vastaanotossa ja toimittamisessa. Kellarikerroksessa kokouskeskus. Autohallipaikkoja ja arkistotilaa.

Liikenneyhteydet

Erinomaiset liikenneyhteydet julkisilla liikennevälineillä. Kiinteistö sijaitsee vain n. 300 metrin päässä Kampin keskuksen metro- ja bussiasemilta. Kiinteistöllä on oma lämmin autohalli, josta on vuokrattavissa runsaasti autopaikkoja. Lisäksi talon pihalla on 13 maksullista vieraspaikkaa ja lisäksi Malminkadun varressa runsaasti kadunvarsipaikkoja.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Malminkatu 30
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 232 m2
  • Kerros: 6. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1968
  • Vuokraluokka: 31-35 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.