Mannerheimintie 4, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Mannerheimintie 4, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kamppi, 474 m2

Kohde #22796

Kuvaus

Siistikuntoinen kahteen suuntaan oleva toimistotila. Hyväkuntoinen tila, mahdollisuus toteuttaa asiakkaan toivoma tilaistutus. Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.Vuonna 1965 valmistunut liikekiinteistö loistavalla paikalla, aivan Helsingin ydinkeskustassa Svenska Teaternia vastapäätä. Mannerheimintien puoleisista ikkunoista avautuu kaunis kaupunkinäkymä Esplanadin puistoon. Kiinteistössä on jäähdytyksellä varustettu ilmanvaihto. Kaikki keskustan palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Valokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Liikenneyhteydet

Kohteelle on erinomaiset liikenneyhteydet julkisilla kulkuvälineillä. Useat raitiovaunulinjat pysähtyvät Mannerheimintiellä ja Bulevardilla. Lisäksi Lauttasaaren bussit pysähtyvät kiinteistöä vastapäätä. Kampin keskukseen, Rautatientorille ja Elielin aukiolle on lyhyt kävelymatka. Kiinteistön läheisyydessä on Erottajan parkkihalli yli 600 autolle. Parkkihallin ulos- ja sisäänkäynti henkilöhisseillä Mannerheimintien ja Bulevardin kulmasta.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

  Näytä kaikki
  Toimistotila

  Mannerheimintie 4
  Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 474 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1965
  • Vuokraluokka: 36-40 €/m2

  Ota yhteyttä kohteesta

  Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

  Puhelin: 0108368400

  Hyväksyn tietosuojaselosteen

  Cushman & Wakefield suosittelee

  Etkö löydä etsimääsi?

  Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.