Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Runeberginkatu 5, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kamppi, 220 m2

Kohde #25458

Kuvaus

Vuokrataan kaunis monitoimitila 4.kerroksessa Helsingin sydämestä Kampin palvelujen keskeltä. Avotoimistotilaa kahdella neuvotteluhuoneella sekä kolmella valmiilla puhelintilalla varustettuna. Toimistokerroksista on hissiyhteys autohalliin. Pyöräilijöille pyöräparkit ja suihkutilat.

Kiinteistössä on tehty julkisivun ja yleisten tilojen kunnostustöitä kunnioittaen talon henkeä ja arkkitehtuuria.

Autotalokorttelin Runskivuori-toimistotalo sijaitsee näyttävällä paikalla Kampissa. Runskivuori on valmistunut perinteikkääseen Autotalokortteliin vuonna 1958. Rakennuksessa on 12 kerrosta ja kolme maanalaista kerrosta. Autotalokortteli on käynyt läpi perusteellisen peruskorjauksen ja parannushankkeen, jossa tiloja on avarrettu ja tehty niistä käyttäjilleen avoimempia.

Yksityisautoille on maanalaista pysäköintitilaa korttelin omassa autohallissa. Toimistokerroksista on hissiyhteys autohalliin. Pyöräilijöille pyöräparkit ja suihkutilat. Kiinteistössä on jäähdytys puhallinkonvektoreilla. Runskivuoren katutasossa on monipuolista liiketilaa. Ylemmissä kerroksissa on toimistotilaa ja neuvottelutiloja. Talossa on kahvila ja mahdollisuus mm. catering-palveluihin.

Liikenneyhteydet

Sijainti Kampin bussiterminaalin ja metroaseman vieressä. Kohteeseen on erinomaiset julkiset kulkuyhteydet metrolla, raitiovaunulla ja busseilla. Metroasema 200 m Raitiovaunupysäkki 100 m Bussipysäkki 100 m Juna-asema 700 m

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Runeberginkatu 5
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 220 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1958
  • Vuokraluokka: 31-35 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.