Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Aleksanterinkatu 11, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kluuvi, 911m2

Kohde #14671

Kuvaus

Seitsemännen, eli ylimmän kerroksen täysin saneerattua toimistotilaa Helsingin ydinkeskustassa. Koko kerros 911m2. Tila on muuttovalmis Q2/2020. Valoisaan kerrokseen mahdollistuu erilaiset tilaratkaisut. Toimistoon on esimerkiksi sisäänkäynnin yhteyteen rakennettavissa erilliset asiakastilat ja vastaanotto. Muu kerros jää tällöin tehokkaaksi avotoimistoksi, jossa keittiö, kahvipisteitä ja taukotiloja. Kerros on kuitenkin rakennettavissa käyttäjän tarpeita vastaavaksi ja tilaan luonnistuu huone- tai kombitoimisto. Laadukasta toimistotilaa Helsingin ydinkeskustasta, Aleksanterinkadun ja Kuuvikadun kulmasta. Koko rakennus entisöidään hyvällä maulla, jonka jälkeen ensimmäiset vuokralaiset pääsevät muuttamaan uutta vastaaviin tiloihin helmikuussa 2020. Kaikki tilat modernisoidaan perinpohjaisesti, mikä varmistaa sen, että tekniikka ja materiaalit vastaavat nykypäivän tiukkoja vaatimuksia. Rakennuksen palvelut ovat monipuoliset, kattosaunasta ensiluokkaisiin kokoustiloihin ja avaraan sisäpihaan, jossa voi vaikkapa nauttia lounasta. Palvelut ovat saatavilla vuokralaisen tarpeen mukaan. Talon vuokralaisilla on mahdollisuus käyttää talossa sijaitsevaa pyöräparkkia ja sosiaalitiloja. Uudistettu toimistosisäänkäynti sijaitsee Kluuvikadulla.

Laadukasta toimistotilaa Helsingin ydinkeskustasta, Aleksanterinkadun ja Kuuvikadun kulmasta. Koko rakennus entisöidään hyvällä maulla, jonka jälkeen ensimmäiset vuokralaiset pääsevät muuttamaan uutta vastaaviin tiloihin helmikuussa 2020. Kaikki tilat modernisoidaan perinpohjaisesti, mikä varmistaa sen, että tekniikka ja materiaalit vastaavat nykypäivän tiukkoja vaatimuksia. Rakennuksen palvelut ovat monipuoliset, kattosaunasta ensiluokkaisiin kokoustiloihin ja avaraan sisäpihaan, jossa voi vaikkapa nauttia lounasta. Palvelut ovat saatavilla vuokralaisen tarpeen mukaan. Talon vuokralaisilla on mahdollisuus käyttää talossa sijaitsevaa pyöräparkkia ja sosiaalitiloja. Uudistettu toimistosisäänkäynti sijaitsee Kluuvikadulla.

Liikenneyhteydet

Kiinteistölle erinomaiset liikenneyhteydet julkisilla. Aleksanterinkatua pitkin kulkevat raitiovaunut 3B, 3T, 4, 4T, 7A ja 7B. Rautatieasemalle, josta juna- ja metroyhteydet, on lyhyt kävelymatka. Metroyhteys myös Kaisaniemestä. Bussiyhteydet Rautatientorilta, Elielinaukiolta ja Kampin keskuksesta.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Aleksanterinkatu 11, 911m2, 7. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Aleksanterinkatu 11
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kluuvi
  • Pinta-ala: 911 m2
  • Kerros: 7. kerros
  • Vapautuu: Q2/2020
  • Rakennusvuosi: 1909, 1945-1950
  • Vuokraluokka: 36-40 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.