Aleksanterinkatu 46, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Aleksanterinkatu 46, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kluuvi, 162 m2

Kohde #18279

Kuvaus

Vapaa toimistotila historiallisen rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Kohteessa on tehokkaat tilaratkaisut, jotka voi joustavasti hyödyntää monitilaympäristönä.

Historiallisesti arvokas kiinteistö Gaselli-korttelissa Helsingin ydinkeskustassa. Rakennusvuosi 1892, arkkitehti K. A. Wrede ja rakentaja Julius Tallberg. Kiinteistön läpi kulkeva Wanha Kauppakuja yhdistää Pohjoisesplanadin ja Aleksanterinkadun toisiinsa.

Tilojen perusparannustyöt ja nykyaikaiset toimistotilat valmistuivat vuoden 2017 alussa. Uudet toimistotilat tunnelmallisessa ja arvokkaassa rakennuksessa ovat vertaansa vailla.
Tiloissa on koneellinen ilmanvaihto ja jäähdytys.
Lähin autoilijoita palveleva pysäköintihalli sijaitsee Kluuvissa, sisäänajo Kaisaniemestä tai Fabianinkadulta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Liikenneyhteydet

Kiinteistölle erinomaiset liikenneyhteydet julkisilla. Aleksanterinkatua pitkin kulkevat raitiovaunut 3B, 3T, 4, 4T, 7A ja 7B. Lyhyt kävelymatka Rautatieasemalle, josta juna- ja metroyhteydet. Metroyhteys myös Kaisaniemestä. Bussiyhteydet Rautatietorilta, Elielinaukiolta ja Kampin keskuksesta. Pysäköinti Kluuvin Parkissa tai CityParkissa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Aleksanterinkatu 46
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kluuvi
  • Pinta-ala: 162 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1892
  • Vuokraluokka: 36-40 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.