Aleksanterinkatu 9, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Aleksanterinkatu 9, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Kluuvi, 319 m2

Kohde #25068

Kuvaus

Kauppakeskus Kluuviin avautuu täysin uusi ravintolamaailma, jossa vielä mahdollisuus ravintolatilaan täydellä ravintolatekniikalla ja rasvakanavilla. Tila voidaan toteuttaa 319 m2, 354 m2 tai 417 m2 kokoisena. Ravintolatilan eteen on myös mahdollista saada pieni terassi. Kluuvin ravintolatilat ovat nyt kovassa nosteessa. Trendikäs Joe and the Juice, jolla on Stockmannilla smoothie/mehubaari, avaa keväällä tämän tilan viereen Suomen ensimmäisen oman kaksikerroksisen ravintolansa. Myös norjalainen Olivia-ketju, joka avasi maaliskuussa suuren suosion saaneen ravintolan Helsingin rautatieasemalle, avaa muutaman viikon kuluttua toisen ravintolan Kluuvin kauppakeskukseen. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi. Kauppakeskus KLUUVI Helsingin ydinkeskustassa Aleksanterinkadulla. Kluuvi on trendikäs ja rento kauppakeskus keskellä vilkkainta Helsinkiä. KLUUVI on uudistunut jälleen vuonna 2020; Kluuvin toiseen kerrokseen on avautunut uusia ravintoloita. Kauppakeskus Kluuvi tarjoaa kattavan valikoiman merkkivaatteita, erilaisia suosittuja kahviloita ja ruokaravintoloita. Kauppakeskus tarjoaa toimistokäyttäjille lounasravintoloiden lisäksi mm. viihtyisiä kahvilatiloja esimerkiksi vaihtoehtoisiksi palaveripaikoiksi.

Liikenneyhteydet

Matkaa Helsingin Rautatieasemalta on kävellen vain muutama minuutti, raitiovaunulinjojen 2, 4, 4T, 7A ja 7B pysäkit ovat Aleksanterinkadulla aivan rakennuksen edessä, Kaisaniemen metroasemalta tuleva yhdyskäytävä päättyy Yliopistonkadulle kohdetta vastapäätä ja Asema-aukion ja Rautatientorin kaikki bussit ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Aleksanterinkatu 9, 319m2, , Liiketila
Liiketila

Aleksanterinkatu 9
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kluuvi
  • Pinta-ala: 319 m2
  • Kerros:
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1989
  • Vuokraluokka: 81-100 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.