Kaisaniemenkatu 2b, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kaisaniemenkatu 2b, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kluuvi, 117 m2

Kohde #20722

Kuvaus

Tehokas avotoimisto muuttovalmiissa kunnossa. Hyvä sijainti, tehokas pohja. Isot ikkunat tekevät toimistotilasta valoisan. Avotilaa ja erillinen keittiö sekä neuvotteluhuone. Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista. Helsingin ydinkeskustassa, Fenniakorttelissa sijaitseva monipuolinen vuonna 1938 valmistunut toimisto- ja liikekiinteistö. Kiinteistö sijaitsee Rautatientorin vieressä, Helsingin yliopiston metroaseman yläpuolella, minkä ansiosta kiinteistölle on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet ympäri pääkaupunkiseutua. Kiinteistö on uudistettu tiloiltaan ja tekniikaltaan 2000-luvun alussa. Tiloissa on cat6 -kaapelointi ja jäähdytys. Kahdessa ensimmäisessä kerroksessa toimii elokuvateatteri. Toimistotilaa on viidessä kerroksessa sen yläpuolella. Fenniakorttelissa on mittava määrä ravintoloita ja muita palveluita. Keskeinen sijainti ydinkeskustassa takaa sen, että kaikki kaupalliset ja yrityspalvelut sijaitsevat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä. Henkilöautoilijoita palvelevat rautatieaseman yhteydessä sijaitseva Engelin pysäköintilaitos ja Kluuvin pysäköintilaitos, josta on suora yhteys kiinteistön tiloihin Helsingin yliopiston metroaseman kautta. Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Rautatieasemalle ja Elielin aukiolle on vain parin minuutin kävelymatka. Lisäksi Kampin keskus on lähietäisyydellä. Julkisilla kulkuvälineillä, raitiovaunulla, metrolla ja linja-autolla pääsee aivan kohteen viereen.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Kaisaniemenkatu 2b
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kluuvi
  • Pinta-ala: 117 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1938
  • Vuokraluokka: 31-35 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.