Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kaivokatu 8 A-B, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kluuvi, 2275m2

Kohde #19900

Kuvaus

Koko 8. kerros. Avotoimistotilaa näkymillä Rautatieasemalle ja Keskuskadulle. Jaettavissa n. 1150 m2 / 1150 m2. Citycenterin liike- ja toimistokeskus sijaitsee aivan Helsingin sydämessä yhdessä pääkaupungin tunnetuimmista rakennuksista. Citycenterissä on nykyaikaisia toimistotiloja kahdeksassa kerroksessa. Tiloista on avarat näkymät Rautatientorille ja aseman yli Töölönlahden suuntaan. Modernissa kauppakeskuksessa on kattava valikoima kaupallisen alan toimijoita sekä palveluita terveydenhuollosta pankkeihin ja ravintoloihin. Vuonna 1967 valmistuneen rakennuksen on suunnitellut arkkitehti Viljo Revell. Citycenterissä on tehty mittava uudistus vuonna 2013. Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Citycenterin liike- ja toimistokeskus sijaitsee aivan Helsingin sydämessä yhdessä pääkaupungin tunnetuimmista rakennuksista. Citycenterissä on nykyaikaisia toimistotiloja kahdeksassa kerroksessa. Tiloista on avarat näkymät Rautatientorille ja aseman yli Töölönlahden suuntaan. Modernissa kauppakeskuksessa on kattava valikoima kaupallisen alan toimijoita sekä palveluita terveydenhuollosta pankkeihin ja ravintoloihin. Vuonna 1967 valmistuneen rakennuksen on suunnitellut arkkitehti Viljo Revell. Citycenterissä on tehty mittava uudistus vuonna 2013. Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Bussit, raitiovaunut, junat ja metro ovat pienen kävelymatkan päässä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Kaivokatu 8 A-B, 2275m2, 8. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Kaivokatu 8 A-B
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kluuvi
  • Pinta-ala: 2275 m2
  • Kerros: 8. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1967
  • Vuokraluokka: 41-60 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.