Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Mannerheiminaukio 1, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kluuvi, 780 m2

Kohde #25916

Kuvaus

Tyylikkäät ja persoonalliset toimistotilat Postitalon 3. kerroksessa. Kiinteistön sijainti keskustassa on vertaansa vailla. Tilat saavutettavissa myös sisäkautta paikoitushallista sekä metrolta ja junalta. Kiinteistössä omat tilat polkupyörille ja pukuhuonetilat.

Kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa saneeratussa Pääpostitalossa huonekohtainen säädettävä jäähdytys, CAT6-kaapelointi, linoleum tai tammiparketit ja huonekorkeutta jopa 3,5 m. Pääpostisalissa on langaton WLAN-verkko. Talossa on useita neuvotteluhuoneita ja edustustiloja, kabinetteja ja auditorio sekä kahvila ja laadukkaasti uusittu Ravintola Pääposti, joka huolehtii myös kokouspalveluista. Lisäksi rakennuksessa on lääkäriasema, Postimuseo, Lehtikuva Oy ja yksi Helsingin suosituimmista kirjastoista.

Liikenneyhteydet

Postitalon sijainti keskellä Helsinkiä takaa erinomaisen saavutettavuuden ja mitä parhaimmat kulkuyhteydet sekä julkisin välinein että yksityisautolla. Rakennuksen ohittaa päivittäin yli 54 000 jalankulkijaa. Pysäköintitilaa on esimerkiksi Elielin noin 450 autopaikan pysäköintihallissa. Vuokralaiset pääsevät halliin sisäkautta suoraan Postitalosta. Elielinaukion ja Sanomatalon puoleisilla sivuilla on lisäksi maksullisia pysäköintipaikkoja.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Mannerheiminaukio 1
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kluuvi
  • Pinta-ala: 780 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1938
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.