Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Mannerheiminaukio 1, Helsinki

For rent, Office, Helsinki, Kluuvi, 325 sqm

Target #27555

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Valoisa monitilatoimisto Postitalon uudistetusta torniosasta. Keskeinen sijainti Rautatietorilla. Tilat saavutettavissa myös sisäkautta paikoitushallista sekä metrolta ja junalta. Kiinteistössä omat tilat polkupyörille ja pukuhuonetilat.

Jo vuodesta 1938 kaupungin sykkeessä seisoneen Postitalon torniosa uudistuu tarjoten vuokralaisilleen ensiluokkaisia tiloja keväästä 2025 alkaen. Uudistus kunnioittaa rakennuksen rikasta historiaa samalla kun se tukee modernia työelämää tarjoamalla avaria avotoimistoja, nykyaikaisia tilaratkaisuja ja henkeäsalpaavia näköaloja yli Helsingin kattojen. Ensimmäisenä uudistuu Postitalon 10-kerroksinen torniosa.

Helsingin postitalo on merkittävä ja historiallinen rakennus Helsingin keskustassa. Se sijaitsee Postitalonaukiolla, aivan rautatieaseman vieressä, ja on tunnettu vaikuttavasta funktionalistisesta arkkitehtuuristaan. Rakennus valmistui vuonna 1938 ja se on toiminut alkuperäisestä käyttötarkoituksestaan huolimatta monipuolisesti eri tarkoituksiin vuosien varrella.

Tämä historiallinen kiinteistö on muuntautumassa Suomen edustavimmaksi toimisto- ja liiketilakiinteistöksi, yhdistäen menneisyyden charmia ja nykypäivän toimivuutta. Torniosan uudistetut kerrokset tarjoavat monipuolisia ja muunneltavia tiloja yrityksesi tarpeisiin. Kokonaisuudessaan vuokrattavissa on vielä vajaa 5000 m², josta päällekkäin olevista vapaana olevista 5–9 kerroksista on tarjolla hieman vajaa 4000 m². Keskimääräinen kerroskoko on noin 800 m², josta on mahdollista vuokrata erilaisia toimitiloja alkaen pienemmästä 300 neliön tilasta kokonaisiin kerrosratkaisuihin.

Tilojen suunnittelussa on otettu huomioon joustavuus, moderni tekniikka ja yritysten yksilölliset tarpeet. Vaikka jotkin elementit, kuten katot ja lasiseinätyypit ovat vakioita kaikissa kerroksissa, tarjoamme vuokralaisille mahdollisuuden mukauttaa tilajaottelua neuvotteluhuoneiden, avotilojen, keittiön sijainnin osalta.

Communications

Postitalon sijainti keskellä Helsinkiä takaa erinomaisen saavutettavuuden ja mitä parhaimmat kulkuyhteydet sekä julkisin välinein että yksityisautolla. Rakennuksen ohittaa päivittäin yli 54 000 jalankulkijaa. Pysäköintitilaa on esimerkiksi Elielin noin 450 autopaikan pysäköintihallissa. Vuokralaiset pääsevät halliin sisäkautta suoraan Postitalosta. Elielinaukion ja Sanomatalon puoleisilla sivuilla on lisäksi maksullisia pysäköintipaikkoja.

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Office

Mannerheiminaukio 1
Helsinki 00100

  • Area: Kluuvi
  • Surface area: 325 sqm
  • Floor: 5-9/10
  • Available: 1.5.2025
  • Year of construction: 1938
  • Rental category: 25-30 €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Cushman & Wakefield recommends

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.