Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Mikonkatu 13, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Kluuvi, 64 m2

Kohde #25810

Kuvaus

Ihana pieni toimisto/liiketila sisäpihan katutasossa, johon pääsee näppärästi sekä Mikonkadulta, että Kaisaniemenkadulta. Tila koostuu kahdesta huoneesta ja wc- ja keittiötilasta. Remontoidaan käyttäjän näköiseksi.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi.

Upea kohta 100-vuotinen “maamerkki”, kulmakiinteistö Mikonkatu 13 / Kaisaniemenkatu 1 keskellä Helsingin vilkkainta ydinkeskustaa, vain muutaman askeleen päässä Rautatieasemalta. Kulttuurihistoriallisesti merkittävä ja suojeltu kiinteistökokonaisuus.

Kiinteistössä on tehty v.2015-2019 mittavat muutostyöt (julkisivut saneerattu, katot uusittu, sisäpiha pinnoitettu, yleiset tilat, viemärilinjat sukitettu, rappukäytävien valaistus ja lattiat päivitetty) kunnioittaen talon henkeä ja arkkitehtuuria. Upeat suihku/pukutilat kellarissa. Lisäksi tilava ja turvallinen pyöränsäilytystila.

Kohde on käynyt läpi moninaisia vaiheita lähes 100-vuotisen historiansa aikana. Alunperin kiinteistö toimi kotina helsinkiläisille yrittäjäperheille ja loisteliaana hotellina. Nyt tilat ovat toimisto- ja liiketiloina.

Liikenneyhteydet

Metro ja juna-asema ovat kivenheiton päässä kiinteistöstä. Metroasemalle ja raitiovaunupysäkille 100 m, bussipysäkille 200 m, juna-asemalle 300 m, lentokentälle 18,7 km.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Liiketila

Mikonkatu 13
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kluuvi
  • Pinta-ala: 64 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu: Sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 1931
  • Vuokraluokka: 31-35 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.