Mikonkatu 9, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Mikonkatu 9, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kluuvi, 488 m2

Kohde #25953

Kuvaus

Vuokrattavana 5. kerroksen toimistotila, n. 50 hengelle. Tilassa kolme erillistä neuvotteluhuonetta, yhteistila ja kaksi minikeittiötä. Nauti luonnonvalosta, toimivasta tilasta ja täydestä palvelusta. Rakennuksessa vastaanotto- ja postipalvelut, hyvininvointi- ja liikuntapalvelut sekä kuntosali, pyöräsäilytys ja säilytystilaa sekä lounasravintola. Vuonna 1999 täysin saneerattu upea funkkishenkinen arvokiinteistö Helsingin ydinkeskustassa Kluuvissa, Mikonkadun ja Yliopistonkadun kulmassa. Rakennuksessa toimii digitaalinen innovaatiokeskus Epicenter, jossa ilmainen konferenssihuone, yhteiset oleskelutilat, vastaanotto/vierailijapalvelu, kuntosali, polkupyöräpysäköinti ja postipalvelu ym.

Liikenneyhteydet

Funkkishelmi sijaitsee vilkkaan kävelykadun vieressä WTC Plazan ja Ateneumin naapurissa. Mikonkatua kulkevalla raitiovaunulinja 3T:llä pääsee kätevästi Kamppiin ja Rautatieasemalle on vain noin 150 metriä. Ydinkeskustan monipuoliset palvelut ovat lähellä. Lähin pysäköintihalli on P-Kluuvin uudistettu pysäköintilaitos.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Mikonkatu 9
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kluuvi
  • Pinta-ala: 488 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1928
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.