Unioninkatu 30, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Unioninkatu 30, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Kluuvi, 439 m2

Kohde #20347

Kuvaus

Peruskorjattua hienoa ravintolatilaa huippusijainnilla 1900-luvun alun kauniissa, historiallisessa arvorakennuksessa. Toisen kerroksen 57m2 kokoinen tila on vuokrattavissa esim. kabinetiksi tai toimistoksi ja ravintolan tukitilat/varasto on saatavilla kellarista. Tila voidaan jakaa kahteen pienempään tilaan 248+57 m2 ja 134 m2. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi. Wuoriontalo. Kaunis, historiallinen rakennus, joka saneerataan täysin. Hurmaava miljöö, lyömätön sijainti, tarpeisiisi taipuvat upeat tilat. Lähes 200-vuotiaassa arvokiinteistössä olet parhaiden palveluiden äärellä, keskellä Helsinkiä. Herman Geseliuksen suunnittelema rakennus on tunnettu monipuolisesta historiastaan mm. arvostetun mattokauppiaan Salomo Wuorion liikepalatsina. Tuoreimman silauksensa rakennus saa nyt, kun sen sisätilat saneerataan nykyaikaisiksi liike- ja toimistotiloiksi kiinteistön historiaa kunnioittaen. Taloon rakennetaan myös täysin uusi laajennusosa, jonka yläkerroksista avautuu lumoavat näkymät yli Kauppatorin ja kaupungin keskustan.

Liikenneyhteydet

Kohde sijaitsee aivan Helsingin keskustassa ja sinne on hyvät liikenneyhteydet julkisilla kulkuvälineillä. Raitiovaunut pysähtyvät Kauppatorin laidalla ja Aleksanterinkadulla. Rautatientorille, Elielinaukiolle ja Kampin keskukseen on lyhyt kävelymatka.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Liiketila

Unioninkatu 30
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kluuvi
  • Pinta-ala: 439 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1909
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.