Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Vilhonkatu 5, Helsinki

For rent, Restaurant, Helsinki, Kluuvi, 314 sqm

Target #27393

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Toisen kerroksen liiketila suoraan Helsingin yliopiston metrosisäänkäynnin yläpuolella, tilaan on oma katutason sisäänkäynti Vuorikadun puolella. Tämä liiketila soveltuu myös ravintolakäyttöön. Tilassa on ravintolailmanvaihto.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi.

Vuonna 1921 valmistunut tyylikäs kiinteistö keskeisellä paikalla Kluuvissa Rautatieaseman läheisyydessä. Arvokiinteistön Vilhonkadun ja Vuorikadun puoleiset vanhat julkisivut ovat suojeltuja. Muu osa kiinteistöstä on uutta. Osassa tiloista on upeita, historiaa henkiviä yksityiskohtia, kuten uniikki kulmaneuvottelutila ja korkeat huoneet. Tilat on tekniikaltaan ja jäähdytykseltään saneerattu moderniin toimistokäyttöön ja ne ovat helposti muunneltavissa yrityskohtaisesti. Katutasossa on liiketiloja ja ylemmissä kerroksissa toimistotilaa. Rakennuksessa on koneellinen jäähdytys, tilakohtainen lämpötilansäätö, avoin kaapelointijärjstelmä (CAT6) ja moderni valaistusratkaisu. Toimistotilojen pukuhuoneet, tavaran vastaanotot ja jätetilat ovat tasolla -5, johon on hissiyhteys.

Vastapäisessä Fenniakorttelissa on mittava määrä ravintoloita ja muita viihdepalveluita. Keskeinen sijainti ydinkeskustassa takaa sen, että kaikki kaupalliset ja yrityspalvelut sijaitsevat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä.

Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Communications

Elielin aukiolle ja Kampin keskukseen on parin minuutin kävelymatka. Raitiovaunupysäkkejä on sekä Kaisaniemenkadulla että Kaivokadulla. Kiinteistön liiketiloista jalankulkijat pääsevät sisäteitse Kaisaniemen metroasemalle.

Contact

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Restaurant

Vilhonkatu 5
Helsinki 00100

  • Area: Kluuvi
  • Surface area: 314 sqm
  • Floor: 2. kerros
  • Available:
  • Year of construction: 1921
  • Rental category: 25-30 €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368418

I accept the terms of privacy

Cushman & Wakefield recommends

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.