Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Konalankuja 5, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Konala, 1200m2

Kohde #15905

Kuvaus

Heti vuokrattavissa joustavalla sopimuksella huhtikuuhun 2021 asti. Tähän kiinteistökehityskohteesen on suunnitteilla asuin- ja toimitilakiinteistö. Nyt vuokraaminen tarjoaa oivan mahdollisuuden seurata alueen kehittymistä ja päästä kiinni upouusiin tiloihin sekä vaikuttaa niiden suunnitteluun. Vapaana on ilmastoituja ja jäähdytettyjä toimistohuoneita, avotilaa ja neuvottelutiloja. Tiloja voidaan vuokrata kokonaisuutena tai useammassa osassa joustavasti. Hyvien liikenneyhteyksien varrella Pitäjänmäen tuntumassa vuonna 1998 peruskorjattu kaksikerroksinen tuotanto- ja toimistokiinteistö, jossa jäähdytetty ilmastointi, koneellinen tulo- ja poistoilma ja kaukolämpö. Varastotiloissa on useita lastauslaitureita. Kiinteistössä on sen valmistumisesta alkaen 1970- luvulta ollut monipuolista tuotantotoimintaa ja sitä palvelevaa toimistokäyttöä. Konalankuja 5 on kunnostettu 1990- luvun lopussa ja tilat ovat hyvässä peruskunnossa. Toimistotiloja voidaan muunnella asiakkaan tarpeen mukaisesti. Isolla piha-alueella tavaraliikenne on sujuvaa. Runsaasti pysäköintipaikkoja. Tonttialue on aidattu. Kohde sijaitsee Helsingin länsipuolella Vihdintien, Turuntien ja Kehä I:n hyvien kulkuyhteyksien ja Konalan / Pitäjänmäen palveluiden äärellä. Läheisyydessä on mm. lounasravintoloita, postin palvelupiste, autohuoltopalveluita sekä kauppakeskus Ristikko.

Hyvien liikenneyhteyksien varrella Pitäjänmäen tuntumassa vuonna 1998 peruskorjattu kaksikerroksinen tuotanto- ja toimistokiinteistö, jossa jäähdytetty ilmastointi, koneellinen tulo- ja poistoilma ja kaukolämpö. Varastotiloissa on useita lastauslaitureita. Kiinteistössä on sen valmistumisesta alkaen 1970- luvulta ollut monipuolista tuotantotoimintaa ja sitä palvelevaa toimistokäyttöä. Konalankuja 5 on kunnostettu 1990- luvun lopussa ja tilat ovat hyvässä peruskunnossa. Toimistotiloja voidaan muunnella asiakkaan tarpeen mukaisesti. Isolla piha-alueella tavaraliikenne on sujuvaa. Runsaasti pysäköintipaikkoja. Tonttialue on aidattu. Kohde sijaitsee Helsingin länsipuolella Vihdintien, Turuntien ja Kehä I:n hyvien kulkuyhteyksien ja Konalan / Pitäjänmäen palveluiden äärellä. Läheisyydessä on mm. lounasravintoloita, postin palvelupiste, autohuoltopalveluita sekä kauppakeskus Ristikko.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Vihdintien ja Kehä I:n tuntumassa. Piha-alueella on runsaasti pysäköintipaikkoja. Julkinen liikenne on sujuvaa Vihdintien varrelta Helsingin keskustaan.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Konalankuja 5, 1200m2, 2. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Konalankuja 5
Helsinki 00390

  • Kaupunginosa: Konala
  • Pinta-ala: 1200 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1973
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.