Esterinportti 1, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Esterinportti 1, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Länsi-Pasila, 320 m2

Kohde #25701

Kuvaus

2. kerroksen heti vapaa toimistotila Ester1:stä. Ilmoitettu hinta viiden vuoden sopimuspituudella. PASILAN TÄHTIEN ALLA ON TILAA LOISTAA! Ester1 tarjoaa vuonna 2021 täysin uudistetut ekologiset toimistotilat 10–150 hengen yrityksille keskeisellä sijainnilla Pasilassa, aivan Triplan vieressä. Ester1:n toimitilaratkaisut vastaavat uuden ajan hybridityön tarpeisiin. Tilojen sisustustyylin voitte valita 3 valmiiksi konseptoidusta tyylistä tai tilata täysin oman näköisenne suunnitelman. Ester1:n soveltuu nykyaikaiseen hybridityöhön – Kustannustehokkaat tilaratkaisut – Modernit, täysin uudistetut työtilat ­– Tilassa lämmin sisustustyyli – 3 valmista sisustustyyliä tai täysin oma tyyli yrityksenne toiveiden mukaan – Tilaratkaisut, joissa on turvallista työskennellä – Tilojen koot vaihtelevat välillä 119 m2 – 715 m2, ja ne soveltuvat 10 – 150 hengen yrityksille – Tehokas ilmanvaihto ja erinomainen sisäilma – Pyöräparkki – Saatavilla runsaasti autopaikkoja sekä latauspaikat sähköautoille – Ekologiset rakentamisen ratkaisut - Rakennuksella on LEED Gold sertifikaatti sekä 101 aurinkopaneelia. – Joustava vuokrasopimus – minimissään vain 12 kk – Alustava hintapyyntö 22€/m2 + alv Erinomainen sijainti ja loistavat kulkuyhteydet. Erinomaisen sijaintinsa ansiosta Esterinportti 1:een on nopea tulla töihin mistä suunnasta tahansa julkisilla liikennevälineillä tai omalla autolla. Yrityksenne tarpeisiin rakennettu tilaratkaisu. Suunnittelemme yrityksenne tarpeisiiin soveltuva tilaratkaisun, joka huomioi hybridityön tarpeet. Voitte valita mieluisan sisustustyylin ammattilaisten suunnittelemista kolmesta tyylistä tai tilata täysin oman sisustussuunnitelman.

Liikenneyhteydet

Junalla liikkuessasi Ester1 on aina matkasi varrella, ja autollakin viiletät alle 10 minuutissa kaikille pääväylille. Pasilan asema on kivenheiton päässä ja junalla kiidät keskustaan viidessä minuutissa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Esterinportti 1, 320m2, 2. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Esterinportti 1
Helsinki 00240

  • Kaupunginosa: Länsi-Pasila
  • Pinta-ala: 320 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1985
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.