Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kaupintie 2, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Lassila, 882 m2

Kohde #17809

Kuvaus

Muuntojoustava koko kolmannen kerroksen kattava toimistohuoneisto Lassilassa, vain kävelymatkan päässä juna-asemalta. Tila voidaan toteuttaa myös avotoimistona. Voidaan yhdistää sekä alemman, että ylempien kerrosten kanssa, sekä jakaa 535m2 ja 347m2. Loistavat kulkuyhteydet niin julkisilla kuin omalla autolla liikkuville aivan pääväylien varrella. Kellarikerroksessa vuokrattavissa myös varastotilaa. Alakerrassa on kuntosali ja ylimmästä kerroksesta löytyy ravintola. Moneen taipuva toimistokohde kolmen pääväylän tuntumassa Lassilassa. Vetävä sijainti Kehä I:n, Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien kainalossa yhdistettynä alueen palveluihin luovat loistavat puitteet liiketoiminnalle ja työntekijöiden viihtymiselle tässä kohteessa. Muuntojoustavista tiloista saa toteutettua juuri sinun yrityksellesi soveltuvan, inspiroivan ympäristön. Kaupintien tilat on mahdollista toteuttaa kaikkiin työnteon eri tarpeisiin ja tilanteisiin. Vaihtoehtoina on perinteisen huonetoimiston tai avotilan lisäksi monitilatoimisto, jossa jokainen voi itse valita, millaisessa ympäristössä haluaa kulloinkin työnsä tehdä. Vuokralaisten käytettävissä ovat lisäksi hyvät sosiaalitilat, kuntosali, pysäköintipaikat sekä runsaasti varastotilaa. Ylimmässä kerroksessa on myös valmius lounasravintolalle. Aivan lähellä, Kehä I:n toisella puolella sijaitsee Kauppakeskus Kaari, josta löytyy mm. vuorokauden ympäri palveleva Suomen suurin Prisma. Lounasravintoloita on kiinteistön lähettyvillä useita, ja parin sadan metrin säteellä palvelee myös päivittäistavarakauppa sekä apteekki ja kuntosali Fitness24Seven.

Liikenneyhteydet

Alueella liikennöivät useat bussilinjat mm. keskustan, Itäkeskuksen ja Pitäjänmäen suuntiin. 400 metrin päässä on Pohjois-Haagan juna-asema, josta on suora yhteys Huopalahteen ja Helsingin päärautatieasemalle (n. 10 min) sekä kehärataa pitkin lentokentälle (n. 30 min). Bussipysäkki <100 m Juna-asema 400 m Lentoasema 10,3 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Kaupintie 2, 882m2, 3. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Kaupintie 2
Helsinki 00440

  • Kaupunginosa: Lassila
  • Pinta-ala: 882 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1996
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.