Itälahdenkatu 22 B, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Itälahdenkatu 22 B, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Lauttasaari, 200 m2

Kohde #25151

Kuvaus

Vuokrattava siisti toimistotila, joka sisältää työhuoneita ja avotyötilaa, sekä oman serverihuoneen. Rauhallinen sijainti talon takakulmassa. Kiinteistö sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella vain lyhyen ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Edustavaa pääkonttoritasoista toimistotilaa keskeisellä paikalla Lauttasaaressa luonnonläheisessä ympäristössä ja meren lähellä. Aikaisemmin Nokian omistuksessa ollut vuonna 1975 valmistunut rakennus on täydellisesti saneerattu vuonna 1995. Kohteessa on koneellinen ilmanvaihto ja jäähdytys. Kiinteistössä toimii lounasravintola. Kiinteistössä on lämmin pysäköintihalli, josta pääsee sisäkautta edustavaan aulaan ja toimistokerroksiin. Kellarissa suihkutilat esim. työmatkapyöräilijöille. Rakennusta vastapäätä on ostoskeskus, jossa toimii päivittäistavarakauppa ja pankki. Aivan lähellä ovat myös yritysposti, lääkäriasema, apteekki ja muutama kuntosali.

Liikenneyhteydet

Helsingin keskustaan kulkevan bussilinja 21:n pysäkki on talon edessä ja Lauttasaaren metroasemalle on vain noin kymmenen minuutin kävelymatka (900 m). Myös bussit pysähtyvät metroaseman edessä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Itälahdenkatu 22 B
Helsinki 00210

  • Kaupunginosa: Lauttasaari
  • Pinta-ala: 200 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1975
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.