Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Strömbergintie 1, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Pitäjänmäki, 1810 m2

Kohde #26620

Kuvaus

Pitäjänmäen toimistoalueen sydämessä on tarjolla modernia ja valoisaa avotilaa 1810 m² neljässä kerroksessa. Tilaan mahtuu jopa 150 työpistettä ja vapaana on kerrokset 4-7. Etenkin ylemmistä kerroksista on upeat panoraamanäköalat Helsingin ylle, ja näyttävät tilat soveltuvatkin jopa pääkonttoritason käyttöön. Kiinteistö on Helsingin seitsemänneksi korkein rakennus, 70 metriä ja 17 kerrosta.

Pitäjänmäki Tower on Helsingin 7. korkein rakennus; 17-kerroksinen ja lähes 70 metriä korkea toimistorakennus. Kaikissa toimistotiloissa koneellinen jäähdytys. Tilat ovat joustavasti muunneltavissa vuokralaisen tarpeita vastaaviksi. Huikeat näkymät yli kaupungin.

Vuokrattavia neuvottelutiloja. Ala-aulassa aulapalvelu. Vuokrattavat sauna- ja edustustilat ylimmässä kerroksessa upealla näköalalla. Kiinteistössä on kulunvalvontajärjestelmä sekä kameravalvonta. Lisäksi pyöräilijöille löytyy pyöräparkki sekä sosiaalitilat.

Pienin vuokrattava tila on koko kerros 362 m2.

Liikenneyhteydet

Kiinteistölle on erinomaiset liikenneyhteydet julkisilla. Pitäjänmäen juna-asema kävelyetäisyydellä. Useita busseja pysähtyy kiinteistön lähellä. Myös hyvät liikenneyhteydet autolla. Autopaikat kiinteistön pihalla ja parkkihallissa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Strömbergintie 1
Helsinki 00380

  • Kaupunginosa: Pitäjänmäki
  • Pinta-ala: 1810 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2001
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.