Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Valimotie 9-11, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Pitäjänmäki, 2969 m2

Kohde #19407

Kuvaus

Tämä edustava 2969 m2 toimistotila kattaa koko kiinteistön neljännen kerroksen. Toimistossa on avotilaa, huoneita, keittiöpisteitä sekä omat wc-tilat. Kerroksen jokaisessa siivessä on myös oma parveke. Tätä toimitilaa voidaan muokata tulevan käyttäjän tarpeiden mukaiseksi. Tilaan saa tarvittaessa jopa yli 200 työpistettä avotilassa / työhuoneissa. Havainnekuvat ovat taiteilijan ehdotuksia tilojen sisustuksesta. Suunnittelemme tilojen lopullisen toteutuksen aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Tässä kohteessa sinulla on erityisen hyvät mahdollisuudet vaikuttaa tilaratkaisuihin toivotpa sitten avointa tilaa tai rauhallisia työskentelysoppia. Pitäjänmäellä sijaitseva Valimotie 9-11 tarjoaa yrityksille modernit puitteet ja monipuoliset palvelut. Talossa on aulapalvelu, suosittu lounasravintola, catering- ja kokouspalvelut sekä saunatilat edustustilaisuuksia varten. Autopaikkoja kohteen kellarissa sijaitsevassa autohallissa ja kiinteistön pihakannella. Kiinteistön kellarissa myös varastotilaa. Jäähdytyspalkit. Nykyaikainen tietoliikennetekniikka. Kiinteistöllä on hyvä sijainti lähellä Vihdintietä ja Valimon juna-asemaa. Kiinteistölle on myönnetty BREEAM Good ympäristösertifikaatti.

Liikenneyhteydet

Juna-asemalle on noin 450 metrin matka. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat 200 metrin päässä, samoin tuleva pikaraitiotie. Hyvät yhteydet myös autolla Vihdintietä, Turun moottoritietä ja Kehä I:stä pitkin.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Valimotie 9-11, 2969m2, 4. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Valimotie 9-11
Helsinki 00380

  • Kaupunginosa: Pitäjänmäki
  • Pinta-ala: 2969 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1998
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.