Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Vilhonvuorenkatu 11, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Sörnäinen, 317 m2

Kohde #25319

Kuvaus

Teollisuushenkisessä rakennuksessa vuokrattavana valoisa läpitalon toimistotila 7. kerroksessa. Tilasta ikkunat kahteen suuntaan – kivalle sisäpihalle sekä Katri Valan puistoon. Tila taipuu huoneiksi, tiimihuoneiksi, hiljaisiksi tiloiksi ja neukkareiksi sekä avotoimistoksi. Toimisto on osin purettu raakapinnoille eli pääset aidosti vaikuttamaan lähes kaikkeen tilassa. Pohjakuva ei ajan tasalla, mutta osoittaa sijainnin.

Hattutehdas, eli Vilhonvuorenkatu 11 sijaitsee näkyvällä paikalla Sörnäisten Rantatien ja Vilhonvuorenkadun kulmassa, n. 3 km pohjoiseen Helsingin keskustasta. Toimisto- ja teollisuuskiinteistöön kuuluu kolme rakennusta, joiden vuokrattava pinta-ala on yhteensä 24 100 neliötä. Kiinteistössä on lounasravintola, kokous- ja neuvottelutiloja sekä runsaasti autopaikkoja kiinteistön pihalla ja paikoitushallissa. Koneellinen ilmanvaihto ja jäähdytys.

Punatiilinen 6-kerroksinen rakennus valmistui 1938 Osakeyhtiö Silfverberg & Wecksellin Yhdistetyt Hattutehtaat tehdasrakennukseksi. Rakennusta laajennettiin 1951 10-kerroksisella siipirakennuksella. Vuonna 1989 rakennusta laajennettiin Sörnäisten Rantatien varrella olevalla siivellä. Hattutehdas lopetti toimintansa v.1970. Kiinteistössä toimii nykyisin useita kymmeniä yrityksiä.

Liikenneyhteydet

Vilhonvuorenkatu 11 on saavutettavuudeltaan erinomainen, esim. matkaa Sörnäisten metroasemalle on vain 200m. Noin 200 metrin etäisyydellä ovat myös pysäkit viidelle raitiolinjalle, 33 HKL:n linjalle, 32 seutuliikenteen linjalle sekä Lentoaseman linjan nro 615 pysäkki. Hattutehtaalle johtaa hyvät pyörätiet kaikista ilmansuunnista.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Vilhonvuorenkatu 11
Helsinki 00500

  • Kaupunginosa: Sörnäinen
  • Pinta-ala: 317 m2
  • Kerros: 7. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1938,51,89
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.