Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Elielinaukio 5, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Töölönlahti, 502 m2

Kohde #27097

Kuvaus

Toimistotilaa erinomaisella sijainnilla Helsingin rautatieaseman kupeessa. Vuokrattavana avara ja valoisa 6. kerroksen toimistotila, jossa ikkunat kolmeen suuntaan. Voit nauttia näkymistä niin Töölönlahdenkadun, Ratapihan kuin viihtyisän sisäpihan terassin suuntaan. Tila on osittain jo valmiiksi sisustettu mallitila, mihin muuttaminen on mahdollista vielä tämän kevään aikana.

Vuonna 2003 rakennettu moderni hotelli- ja pääkonttorirakennus aivan Rautatieaseman kupeessa. Talo on ollut pääkonttorina koko historiansa ajan ja on nyt muutettu monikäyttäjätaloksi, jossa on vuokrattavissa viihtyisää toimitilaa upein junaratanäkymin. Kohteen sijainti on erinomainen aivan rautatieaseman naapurissa Elielinaukion kupeessa. Keskustan monipuoliset palvelut ja lukuisat lounasravintolat sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Rakennuksessa menossa koko kiinteistön ilmeen päivittäminen ja uudistaminen. Kiinteistön aulaa remointoidaan ja sinne avataan aulapalvelu, ja vuokralaisten käyttöön valmistuu uusi pyöräparkki sekä sosiaalitilat.

Liikenneyhteydet

Kohde sijaitsee aivan Rautatietorin välittömässä läheisyydessä. Kampin keskukseen lyhyt kävelymatka. Raitiovaunupysäkit Mannerheimintiellä ja Rautatientorilla.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Elielinaukio 5
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Töölönlahti
  • Pinta-ala: 502 m2
  • Kerros: 6. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.