Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kumpulantie 3, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Vallila, 426 m2

Kohde #20429

Kuvaus

Vuokrattavana vetovoimaisessa Vallilassa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella valoisa toimistotila. Tila on juuri remontoitu, keittiö ja wc-tilat uusittu, valaistus modernisoitu ledeiksi ja toimistotilan pinnat uusittu. Kiinteistössä on vuokralaisille tarjolla business park -tasoiset toimitilapalvelut, joihin kuuluvat mm. lounasravintola, kuntosali, edustussauna ja aulapalvelut. Kerrokseen on tavarahissiyhteys (1 500 kg). Pasilan juna-asema ja Triplan palvelut ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Vallilan Factory sijaitsee suositulla työpaikka-alueella Helsingin Vallilassa. Näyttävä julkisivu avautuu Teollisuuskadulle päin. Rakennus koostuu vuonna 1952 rakennetusta ja vuosina 1998-1999 toimistokäyttöön saneeratusta tehdasosasta sekä vuonna 1999 valmistuneesta uudisosasta.

Saneeratun osan läpäisevä valokuilu antaa runsaasti luonnonvaloa työpisteille ja tuo avaruutta koko rakennukseen. Näköalahissi ja helposti muuntuvat tilat lisäävät viihtyvyyttä. Tiloissa on jäähdytytetty ilmanvaihto sekä nopeat tietoliikenneyhteydet. Aulavastaanotto, suosittu lounasravintola, eri kokoisia neuvottelutiloja, kuntosali, 7. krs:ssa saunaosasto. Kerroksiin on tavarahissiyhteys (1500 kg). Asiakaspaikoitus.

Liikenneyhteydet

Julkiset liikenneyhteydet: juna, bussi ja raitiovaunu. Kaupunginosan kautta kulkee useita raitiovaunu- ja bussilinjoja. Pasilan juna-asemalle kävelymatka.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Kumpulantie 3
Helsinki 00510

  • Kaupunginosa: Vallila
  • Pinta-ala: 426 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu: Muuttovalmis
  • Rakennusvuosi: 1952 ja 2009 (uudisosa)
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.