Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Satamaradankatu 1, Helsinki

For rent, Office, Helsinki, Vallila, 1290 sqm

Target #19849

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Vuokrattavana 1.1.2026 vapautuva 6. kerroksen 1290 m2 toimistotila. Tila jaettavissa kahteen tai kolmeen osaan.

Täysin uutta toimitilaa Vallilan pääkadulta. Tämä 100-vuotias tuotantokiinteistö on läpikäynyt täyden peruskorjauksen ja uudet tilat viedään nyt käsistä. Avara tilakorkeus, industrial-henkiset ikkunat ja näkyviin jätetty talotekniikka luovat uniikin tunnelman toimistoon. Sisääntulokerrokseen on rakenteilla uusi kaupallinen kuntosali ja aulapalvelu. Kellarista löytyy ensiluokkaiset sosiaalitilat työmatkapyöräilijöille. Metroasemalle kävelee viidessä minuutissa. Talon alla suuret lastauslaiturit lastaustaskuilla ja kerroksiin vie tavarahissi.

COLONY VALLILA sijaitsee keskellä Vallilan kaupunginosaa, Helsingin kantakaupungin vanhaa teollisuusaluetta. Vallilan alue on muuttunut monipuoliseksi kaupunkialueeksi, josta löytyy laaja valikoima ravintoloita, kahviloita ja muita palveluita. Tien toisella puolella sijaitseva jatkuvasti kehittyvä Konepajan alue tarjoaa loistavat harrastus- ja vapaa-ajanvieton mahdollisuudet työn vastapainoksi.

Rakennus on täydellisesti kunnostettu ja tarjoaa nyt modernin toimistokokemuksen ja uniikin industrial-henkisen tunnelman. Inspiroiva design sopii yrityksille, jotka haluavat erottua ja haluavat kannustaa työntekijöitään menestykseen upeissa puitteissa. Ympäristöluokitusjärjestelmässä kohteemme on sertifioitu BREEAM Very Good -standardin mukaisesti.

Helsingin keskusta on vain vartin metromatkan päässä ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle ajat 40 minuutissa. Kiinteistön ympärillä on useita bussi- ja raitiovaunupysäkkejä, joista lähimmät sijaitsevat aivan toimistotalon edessä. Pasilan rautatieasema on 1,5 kilometrin päässä ja Sörnäisten metroasemalle kävelee vain 10 minuutissa.

Communications

Hyvät yhteydet busseilla ja raitiovaunuilla. Kiinteistössä on oma pysäköintihalli.

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Office

Satamaradankatu 1
Helsinki 00510

  • Area: Vallila
  • Surface area: 1290 sqm
  • Floor: 6. kerros
  • Available: 1.1.2026
  • Year of construction: 1930-40
  • Rental category: 21-24 €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Cushman & Wakefield recommends

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.