Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Ahlmaninkatu 2 E JYVÄSKYLÄ, Jyväskylä

Vuokrattava, Toimistotila, Jyväskylä, Mattilanniemi, 272m2

Kohde #20508

Kuvaus

Erittäin siisti toimistotila, tilaan sisältyy oma keittiö, neuvottelutila, WC:t ja suihku. Tilassa myös ilmalämpöpumppu ja lämpösuojaikkunoita Rantaraitin puolella. Ahlmaninkatu 2 E on loistavalla sijainnilla Mattilanniemen kampusalueella. Kiinteistö on rakennettu 1987 ja peruskorjattu 2012, jolloin se sai myös uuden Spinaakkeri- nimen. Kohteessa toimii paljon startup- ja kasvuyrityksiä ja kohteen kattava palvelupaketti tukee hyvin yritysten arkea. Spinaakkeri on houkutteleva kohde keskeistä sijaintia etsiville toimijoille. Kohteeseen on hyvät liikenneyhteydet: Rakennus sijaitsee Rantaraitin varrella. Alueella toimii hotelli ja useampia lounasravintoloita.

Ahlmaninkatu 2 E on loistavalla sijainnilla Mattilanniemen kampusalueella. Kiinteistö on rakennettu 1987 ja peruskorjattu 2012, jolloin se sai myös uuden Spinaakkeri- nimen. Kohteessa toimii paljon startup- ja kasvuyrityksiä ja kohteen kattava palvelupaketti tukee hyvin yritysten arkea. Spinaakkeri on houkutteleva kohde keskeistä sijaintia etsiville toimijoille. Kohteeseen on hyvät liikenneyhteydet: Rakennus sijaitsee Rantaraitin varrella. Alueella toimii hotelli ja useampia lounasravintoloita.

Liikenneyhteydet

Keskustaan kävelee 20 minuutissa ja lähin bussipysäkki sijaitsee kivenheiton päässä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Ahlmaninkatu 2 E JYVÄSKYLÄ, 272m2, , Toimistotila
Toimistotila

Ahlmaninkatu 2 E JYVÄSKYLÄ
Jyväskylä 40100

  • Kaupunginosa: Mattilanniemi
  • Pinta-ala: 272 m2
  • Kerros:
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.