Aleksanterinkatu 24 LAHTI, Lahti | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Aleksanterinkatu 24 LAHTI, Lahti

Vuokrattava, Toimistotila, Lahti, Keskusta, 2178 m2

Kohde #24928

Kuvaus

Toimistotilaa Lahden keskustassa 3. kerroksessa. Tilassa on useita toimistohuoneita, neuvotteluhuoneita sekä wc- ja keittiötilat. Mahdollista vuokrata myös kerroksittain. Kohde sijaitsee hyvällä paikalla Lahden keskustassa vilkkaan Aleksanterinkadun varrella. Tilat vapautuvat sopimuksen mukaan. Aleksanterinkatu 24 on Lahden pääkadulla, Trion kauppakeskuksen vieressä sijaitseva liike- ja toimistokiinteistö. Se koostuu kahdesta rakennuksesta, joista A-talo on valmistunut vuonna 2009 ja B-talo on täydellisesti saneerattu vuonna 2011. Molemmat rakennukset ovat erittäin hyvässä kunnossa. Kiinteistössä on sekä katutasossa sijaitsevia liiketiloja että joustavasti muunneltavia, jäähdytettyjä toimistotiloja. Myös varastotilaa on vuokrattavissa kellarikerroksista. Pysäköintitilaa on kahdessa kerroksessa. Kaikki Lahden keskustan palvelut ovat vilkkaan Aleksanterinkadun läheisyydessä.

Liikenneyhteydet

Kiinteistölle on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet bussilla, pysäkit löytyvät alle 100 metrin päästä ja autolla liikkuville on rakennuksen kellarissa pysäköintitilaa kahdessa kerroksessa. Juna-asemallekin on matkaa vain noin kilometri.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Aleksanterinkatu 24 LAHTI, 2178m2, 3. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Aleksanterinkatu 24 LAHTI
Lahti 15110

  • Kaupunginosa: Keskusta
  • Pinta-ala: 2178 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu: sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 2009 ja 2011
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.