Hämeenkatu 22 TAMPERE, Tampere | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Hämeenkatu 22 TAMPERE, Tampere

Vuokrattava, Ravintolatila, Tampere, Keskusta, 1040 m2

Kohde #26794

Kuvaus

Arvokiinteistöstä Tampereen Hämeenkadulta vuokrattavissa toimistotilaa isoilla ikkunoilla ja moninaisilla yksityiskohdilla varustettuna. Kiinteistö sijaitsee ratikkareitin varrelta. Tila on toiminut aiemmin pankin käytössä. Tilaan on mahdollista tehdä muutoksia tulevan käyttäjän tarpeiden mukaan ja voidaan vuokrata joko kokonaisuutena tai osa tilasta. Mahdollisuus muokata myös ravintolakäyttöön ja tilaan voidaan liittää tiloja kiinteistön muista kerroksista. Upea arvotalo Tampereen keskeisimmällä paikalla, erittäin vilkkaan pääkadun varrella. Hämeenkatu 22:n sijainti on ihanteellinen keskustasijainti ja saavutettavuudeltaan erinomainen, kaikilla liikennevälineillä. Hämeenkadun varrella sijaitseva arvokiinteistö sopii toimijoille, jotka arvostavat helppoa saavutettavuutta ja näkyvyyttä vilkkaan pääkadun varrella. Arvotalossa toimii mm. Nordean konttori.

Liikenneyhteydet

Hämeenkatu 22:n sijainti on ihanteellinen keskustasijainti ja saavutettavuudeltaan erinomainen, kaikilla liikennevälineillä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Ravintolatila

Hämeenkatu 22 TAMPERE
Tampere 33200

  • Kaupunginosa: Keskusta
  • Pinta-ala: 1040 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.