Kuninkaankatu 21 TAMPERE, Tampere | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kuninkaankatu 21 TAMPERE, Tampere

Vuokrattava, Liiketila, Tampere, Keskusta, 1937 m2

Kohde #23976

Kuvaus

Arvorakennus Tampereen keskustassa, korttelin päässä Hämeenkadulta. Kauppaneuvos Tirkkosen kauppahuoneensa liiketaloksi ja omaksi asunnokseen rakennuttama liiketalo on yksi Tampereen kauneimpia helmiä. Vapaana liiketilaa katutasosta ja 2. kerroksesta. Liiketilaa katutasossa on 1038,5 m2 ja toisessa kerroksessa 899 m2. Kerrosten välillä liukuporrasyhteys. Lastauslaituri ja logistiikka kellarissa, johon onajoyhteys Kuninkaankadulta. Varastohissiyhteys suoraan liiketiloihin kellarista. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi. Pikanttina yksityiskohtana katutason liiketiloissa on nähtävissä 1900-luvun alun huipputekniikkaa edustanut putkipostilaitteisto, joka on kuin taideteos itsessään. Kiinteistön arkkitehtuuri on täynnä huoliteltuja yksityiskohtia kuten seinäreliefejä, puuseppien taidokkaasti tekemiä kaiteita ja värikkäitä kakluuneja. Vuonna 1901 valmistunutta vanhaa osaa täydentää 1986 valmistunut laajennusosa ja 2010-luvulla katettu kaunis sisäpiha, jossa toimii mm. kahvila. Talo sijaitsee Tampereen ytimessä vilkkaan kävelykadun varrella, sata metriä pääkatu Hämeenkadulta. Autopaikkoja löytyy omasta autohallista sekä lähellä olevasta pysäköintitalosta.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee Tampereen keskustassa. Hyvät julkiset liikenneyhteydet. Pysäköinti kiinteistön kellarissa tai läheisessä pysäköintitalossa.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Liiketila

Kuninkaankatu 21 TAMPERE
Tampere 33210

  • Kaupunginosa: Keskusta
  • Pinta-ala: 1937 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: Vanha osa 1901, uusi osa 1986
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.