Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Nuutisarankatu 35 TAMPERE, Tampere

Vuokrattava, Liiketila, Tampere, Sarankulman teollisuusalue, 1890m2

Kohde #15359

Kuvaus

Vuokrataan 1. kerroksen liiketila, joka soveltuu autokaupaksi tai myymälätilaksi. Tilaan kuuluu myymälätilat, korjaamo, pesutila, autokatsastus sekä tekniset tilat. Tila vapautuu sopimuksen mukaan. Kiinteistöstä löytyy lisäksi myös toimistotiloja. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Kiinteistö sijaitsee Tampereella ns. Sarankulman teollisuusalueella n. 6 km keskustan lounaispuolella. Liike- ja tuotanto/varastotilaa sekä toimistotilaa. Hyvät liikenneyhteydet Läntisen kehätien varrella Sarankulmassa. Laajat pysäköintialueet pihassa. Lastauslaituri, lounasravintola.

Kiinteistö sijaitsee Tampereella ns. Sarankulman teollisuusalueella n. 6 km keskustan lounaispuolella. Liike- ja tuotanto/varastotilaa sekä toimistotilaa. Hyvät liikenneyhteydet Läntisen kehätien varrella Sarankulmassa. Laajat pysäköintialueet pihassa. Lastauslaituri, lounasravintola.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0503375363

jari.jantti@cushwake.fi

Nuutisarankatu 35 TAMPERE, 1890m2, Katutaso, Liiketila
Toimistotila

Nuutisarankatu 35 TAMPERE
Tampere 33900

  • Kaupunginosa: Sarankulman teollisuusalue
  • Pinta-ala: 1890 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu: sop. mukaan
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0503375363

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.