Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Laturintie 1 VAASA, Vaasa

Vuokrattava, Liiketila, Vaasa, Keskusta, 1040m2

Kohde #19005

Kuvaus

Avara liiketila liikekeskuksesta Vaasan keskustan läheisyydestä. Sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella lähellä kasitien liittymää. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Liiketalo näkyvällä ja keskeisellä paikalla Kokkolantien varrella, Vaasan keskustan ja toisen kaupallisen keskuksen Kivihaan välissä. Kohteen kokonaispinta-ala on n. 4054 m2. Liiketilaa voidaan lastata kiinteistön molemmista päädyistä. Liiketalon vuokralaiseksi soveltuvat sekä päivittäistavarakauppa sekä tilaa vievä kauppa esim. huonekalukaupat, kodinkonekaupat, urheiluliikkeet jne. Kiinteistön lähinaapureina ovat RTV, Prisma ja K-supermarket. Vastapäätä on iso autoliike Toyota/Rinta-Jouppi. Kohteelle haetaan joko yhtä tai useampaa käyttäjää. Piha-alueella on 220 autopaikkaa.

Liiketalo näkyvällä ja keskeisellä paikalla Kokkolantien varrella, Vaasan keskustan ja toisen kaupallisen keskuksen Kivihaan välissä. Kohteen kokonaispinta-ala on n. 4054 m2. Liiketilaa voidaan lastata kiinteistön molemmista päädyistä. Liiketalon vuokralaiseksi soveltuvat sekä päivittäistavarakauppa sekä tilaa vievä kauppa esim. huonekalukaupat, kodinkonekaupat, urheiluliikkeet jne. Kiinteistön lähinaapureina ovat RTV, Prisma ja K-supermarket. Vastapäätä on iso autoliike Toyota/Rinta-Jouppi. Kohteelle haetaan joko yhtä tai useampaa käyttäjää. Piha-alueella on 220 autopaikkaa.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0503375363

jari.jantti@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Laturintie 1 VAASA, 1040m2, Katutaso, Liiketila
Toimistotila

Laturintie 1 VAASA
Vaasa 65100

  • Kaupunginosa: Keskusta
  • Pinta-ala: 1040 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1989
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0503375363

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.