Äyritie 22 TUIKE, Vantaa | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Äyritie 22 TUIKE, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Aviapolis, 768 m2

Kohde #20074

Kuvaus

Moderni ja viihtyisä koko 5. kerroksen kattava toimisto Plaza Business Parkin TUIKE-talosta. Toimitila sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä kehä III:n varrella kauppakeskus Jumboa vastapäätä lähellä Helsinki-Vantaa-lentoasemaa. Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista. Tila on mahdollista vuokrata yhdessä viereisen Halo-talon puolella sijaitsevan 367 m2 tilan kanssa, jolloin yhteisala on 1135 m2. TUIKE. Kehittyvä ja kukoistava viiden toimistorakennuksen Plaza Business Park rakennettiin 2011-2013. Neljäs talo TUIKE valmistui 6/2013. Modernit ja ympäristöystävälliset BREEAM luokitellut tilat näkyvällä paikalla Kehä III:n ja Lentoasemantien kulmauksessa, lähellä Tuusulanväylää. Aula-, sähköposti- ja puhelinpalvelut, lounasravintola- ja catering-palvelut, kahvila, edustavat neuvottelutilat ja upea edustussauna, suihkut, hierontapalvelut, autonpesupalvelut, jätehuolto, vartiointi, oma huoltomies. Vuokrattavissa pysäköintioikeuksia Plaza Business Parkin pysäköintitalosta, sekä jokaisen talon kellaritiloista. Plazan ulkopysäköintialue on varattu yrityspuistossa vieraileville asiakkaille.

Liikenneyhteydet

Lentoasemalle autolla vain 5 min, ja läheiselle Aviapoliksen juna-asemalle pääsee myös ruuhka-aikoina nopeasti Plazan ja Aviapoliksen aseman väliä liikennöivällä shuttle bussilla. Junamatka Aviapoliksesta Helsingin keskustaan taittuu n. 30 minuutissa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Äyritie 22 TUIKE
Vantaa 01510

  • Kaupunginosa: Aviapolis
  • Pinta-ala: 768 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 6/2013
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.