Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Pavintie 3-7, Vantaa

Vuokrattava, Varastotila, Vantaa, Hakkila, 4882 m2

Kohde #25230

Kuvaus

A- hallissa avaraa ja 8 m korkeaa logistiikka-/varasto-/tuotantotilaa. Tilaan useampi lastaustasku ja maantasosta kaksi nosto-ovea joista suoraan pääsy halliin. Vapaassa tilassa tehokas parvitoimisto. Lattiakantavuus 5000 kg.

Pihakäyttösuunnitelman mukaiset p-paikat (ulkona) ovat käytettävissä. Halli 5B:n pohjakerroksesta on mahdollisuus vuokrata pysäköintipaikkoja lämpimästä sisähallista.

Pavintie 3-7 kiinteistö on valmistunut kahdessa vaiheessa, ensimmäinen osa vuonna 1989 ja toinen osa vuonna 2005. Kiinteistö sijaitsee Lahden moottoritien, 4-tien varressa Itä-Hakkilassa.

Kiinteistössä on kolme varastorakennusta, joiden pohjat ovat selkeät, ja siten mutkattomia käyttää. Selkeänä etuna on se, että varastorakennuksissa on varastohyllyt valmiit; käyttäjien ei tarvitse erikseen investoida varastohyllyihin. Lisäksi kiinteistöön kuuluu toimistorakennus, jonka tilat on helppoa räätälöidä tulevien toimistokäyttäjien tarpeisiin. Kiinteistössä on avarat pihat, jotka helpottavat rakennusten käyttöä. Kiinteistöyhtiöön kuuluu tilava lämmin pysäköintihalli, josta on vuokrattavissa parkkipaikat yritysten käyttöön.

Liikenneyhteydet

Kiinteistöltä on hyvät kulkuyhteydet sekä Kehä I:lle että Kehä III:lle. Pavintielle on helppoa tulla myös raskaalla kalustolla sekä julkisilla liikennevälineillä. Bussipysäkki Pavintiellä, josta bussilla 712 Tikkurilan rautatieasemalle ja 587 Mellunmäen metroasemalle. Helsingin keskustaan suorat bussiyhteydet 739 ja 717.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Varastotila

Pavintie 3-7
Vantaa 01260

  • Kaupunginosa: Hakkila
  • Pinta-ala: 4882 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1989 ja 2005
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.