Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Heidehofintie 2, Vantaa

For rent, Warehouse, Vantaa, Kuninkaala, 2849 sqm

Target #27444

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Vuokrattavana 2849 m2 varasto-/teollisuustila. Tilassa on 2 lastauslaituria lastaussilloilla ja lastaus- ja purkulaituri pienemmille ajoneuvoille. Lisäksi ramppi. Tiloissa on myös pienet toimistotilat, sosiaalitilat ja taukotilat.

Varasto- ja toimistokiinteistö on valmistunut vuonna 1982/1999 ja sijaitsee Vantaan Tikkurilassa aivan Kehä III:n lähellä. Kohteessa on isot piha-alueet ja runsaasti pysäköintitilaa. Kiinteistössä toimii lounasravintola joka myös vuokraa eri kokoisia neuvottelutiloja.

Kohteessa on yli 3,5m korkeaa varastotilaa 5.744m2 sekä alle 3,5m korkeaa varastotilaa. Varasto-osan yhteyteen on vuonna 1998 rakennettu pääkonttoritasoinen toimisto-osa, jossa on kaikki nykyaikaisen toimistotyön vaatimat olosuhteet tehokkaaseen työntekoon. Jäähdytys, lounasravintola sekä runsaasti kokous-, neuvottelu- ja edustustiloja. Tyylikäs vastaanotto. Lisäksi kuntosalitilat ja tyylikäs saunaosasto. Kiinteistöllä on helposti liikennöitävä rekkapiha ja tarvittava määrä lastauspaikkoja. Tonttialue on aidattu.

Communications

Kehä III:n liittymästä on matkaa kiinteistölle vain pari sataa metriä. Tikkurilan juna-asema sijaitsee lyhyehkön kävelymatkan päässä ja talon edessä on bussipysäkki, josta matka bussilla 68 Tikkurilan asemalle sujuu seitsemässä minuutissa. Työmatka-autoilijoita palvelee talon oma pysäköintihalli ja pihapaikat. Noin 100 autopaikkaa.

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Warehouse

Heidehofintie 2
Vantaa 01300

  • Area: Kuninkaala
  • Surface area: 2849 sqm
  • Floor:
  • Available:
  • Year of construction: 1982
  • Rental category: €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Cushman & Wakefield recommends

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.