Siipitie 9, Vantaa | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Siipitie 9, Vantaa

Vuokrattava, Varastotila, Vantaa, Lentokenttä, 700 m2

Kohde #24889

Kuvaus

Aivan lentoaseman kupeessa, hyvien liikenneyhteyksien päässä n. 700 m2 varastotila 1. kerroksessa, johon lastaus rakennuksen sivun laiturilta, josta nostimet alas. Normaali korkeus, eli ei korkeaa tilaa. Soveltuu hyvin toimijalle, joka ei tarvitse eikä halua pitkiä sitoumuksia. Pihasta ja vastapäisestä parkkipaikasta on vuokrattavissa parkkipaikkoja tai -oikeuksia. Kohteen omistaa AVIA Real Estate Oy. Helsinki-Vantaan lentokentän välittömässä läheisyydessä sijaitseva varasto-/logistiikkakiinteistö, jossa myös toimisto- ja aputiloja. Järkihintainen löytö logistiikkatoimijalle. Monien mahdollisuuksien logistiikkatalo sinulle, joka etsit huippusijaintia, käytännönläheisiä tiloja ja airside-yhteyttä. Siipitieltä on lyhyt matka kaikkialle kotimaassa ja maailmalla. Runsaasti varastointi-/tuotantotilaa, reilusti toimistotilaa ja yltäkylläisesti toimivia neliöitä myös keittiölle ja sosiaalitiloille.

Liikenneyhteydet

Huippuyhteydet joka suuntaan ja lähellä pääväyliä. Lentoasema aivan vieressä. Tuusulanväylä n. 1,5 km, Hämeenlinnanväylä n. 8 km, Lahdenväylä n. 9,5 km. Kehä III:lle molempiin suuntiin matkaa n. 3 km, Vuosaaren Satama n. 19 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Varastotila

Siipitie 9
Vantaa 01530

  • Kaupunginosa: Lentokenttä
  • Pinta-ala: 700 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1989
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.