Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Muuntotie 1, Vantaa

Vuokrattava, Tuotantotila, Vantaa, Tammisto, 586 m2

Kohde #25418

Kuvaus

Vuokrataan kiinteistön toisessa kerroksessa sijaitseva tuotanto-/varastotila. Tilassa on avotilaa, erillisiä huoneita sekä nosto-ovi. Tilaan on oma sisäänkänti pihalta. Kiinteistö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Tammistossa, joten paikalle pääsee helposti niin autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin.

Teollisuus-/varastokiinteistö Vantaan Tammistossa lähellä lentokenttää. Kiinteistön tilat ovat korkeita, nosto-ovellisia ja soveltuvat erityisesti tuotanto- ja varastointitarkoituksiin. Pysäköintipaikkoja on vuokrattavissa vuokralaisille kiinteistön pihalta, sisäänkäynnin läheisyydestä. Tammiston vilkkaalta yritysalueelta löytyvät myös erilaiset lounasravintolat ja palvelut.

Liikenneyhteydet

Automatka lentokentälle taittuu alle kymmenessä minuutissa. Omalla autolla saapuville kohde on helppo saavuttaa Kehä III:lta sekä Tuusulanväylältä. Bussipysäkille 100 m, juna-asemalle 3,9 km ja lentokentälle 5,2 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Tuotantotila

Muuntotie 1
Vantaa 01510

  • Kaupunginosa: Tammisto
  • Pinta-ala: 586 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1990
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.